Win een Dopper Sport Cap! Beeld
Win een Dopper Sport Cap!

Win een Dopper Sport Cap!

Drinken is belangrijk tijdens het sporten. Waarom? Omdat je transpireert tijdens het sporten en je je vochthuishouding op peil moet houden. Daarnaast verbetert het je prestaties. De Dopper Sport Cap zorgt ervoor dat je nu gemakkelijk kunt drinken tijdens het sporten. En Flair mag 30 Doppers mét Sport Cap weggeven!

Dopper Sport Cap

Het bedrijf achter het ideale flesje voor kraanwater, introduceert een nieuwe sport dop. De ‘Sport Cap’ heeft een flexibele tuit die het gemakkelijk maakt om tijdens het sporten te drinken. Sporten staat met stip op één op de lijst met goede voornemens voor het nieuwe jaar. En met de kerst nog in gedachten volgt kort daarop het ‘goed doen voor anderen’. De Dopper Sport Cap slaat twee vliegen in één klap; sporten wordt nét dat beetje aantrekkelijker en met de aanschaf van een Dopper help je het milieu beschermen en drinkwater te verschaffen aan mensen die het hard nodig hebben. Cheers!

Handig voor tijdens het sporten

Een Dopper die speciaal is ontwikkeld om gemakkelijk tijdens het sporten te kunnen drinken. De nieuwe cap heeft dezelfde vorm als de dop die de Dopper zo herkenbaar maakt, maar door deze van een flexibel materiaal te maken kan je de dop omklappen om zo de waterfles dop gemakkelijk te gebruiken. Dopper wil bewustwording creëren over de impact van single-use plastic afval en daarom is deze nieuwe dop ook gewoon op je huidige Dopper te gebruiken. Dus geen extra fles in je kast, maar alleen een extra dop waardoor je Dopper fles multi-inzetbaar wordt.

Winnen

Wil jij kans maken op één van de 30 Doppers mét Sport Cap? Vul dan het winformulier in!

Flairathome

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden