Win een AY tea Beeld
Win een AY tea

Win een AY tea

Corendon organiseert vanaf 11 oktober iedere zondag de AY Tea; een gezellige middag in het AY restaurant in het Corendon Vitality Hotel Amsterdam. Op 4 oktober vindt de kick off van AY Tea plaats en Flair mag kaarten verloten voor deze gezellige, culinaire middag op de Aletta Jacobslaan 7 in Amsterdam.

AY Tea

Je gaat genieten van een heerlijke High Tea in een fijne ambiance. Verwacht geen traditionele High Tea, maar een oriëntaals AY Tea buffet met lekkernijen zoals Turkse baklava, mezze en lokma, vers fruit, healthy bites en een lekker glas bubbels of verse sap. Het AY restaurant staat vanaf 11 oktober iedere zondag garant voor een sfeervolle en smakelijke middag. Een live DJ, nanny-service voor de kids, good mood food en de mooie mannen van het AY-team zorgen voor een warm welkom en unieke service.

Winnen

Wil je hierbij aanwezig zijn op 4 oktober, schrijf je dan snel in via www.corendonhotels.com/flair en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Je kunt meedoen tot dinsdag 29 september 17.00 uur. Woensdag 30 september worden de winnaars bekend gemaakt. We geven 3x2 kaarten weg.

wordpress_beheer.nl@sanoma.com

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden