Win een 3D-lingerie-stylingsessie! Beeld
Win een 3D-lingerie-stylingsessie!

Win een 3D-lingerie-stylingsessie!

Om het makkelijker te maken voor de juiste lingerie te kiezen, ontwikkelde Lincherie de 3D-spiegel. In deze digitale spiegel is een bodyscanner geïntegreerd, die in minder dan een minuut je bovenlichaam op 140 punten meet en zo precies de juiste behamaat aangeeft.

Daarnaast geeft de innovatieve spiegel aan welke modellen op voorraad zijn in de winkel. Ook kunnen met de spiegel foto’s gemaakt worden om zo te vergelijken welke beha het meest voor jouw figuur doet. Suzan: ‘Het resultaat van een lingerie-stylingsessie is een beha in de juiste maat die je prachtig staat!’

Deze unieke Lincherie-spiegel vind je in de Lincherie-vestigingen op het Gelderlandplein te Amsterdam en in Maastricht. Kijk op Lincherie.nl voor meer informatie.

Winnen

We mogen een lingerie-stylingsessie voor de 3D-spiegel weggeven bij Lincherie Gelderlandplein in Amsterdam, inclusief een lingeriesetje naar keuze. Kans maken? Vul het winformulier in.

Flairathome

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden