Win deel 1 en 2 van Vrouwen van kasteel Deverill van Santa Montefiore Beeld
Win deel 1 en 2 van Vrouwen van kasteel Deverill van Santa Montefiore

Win deel 1 en 2 van Vrouwen van kasteel Deverill van Santa Montefiore

Als de rododendron bloeit

De vrouwen van kasteel Deverill proberen zich staande te houden in de roerige jaren voor de Tweede Wereldoorlog.

Kitty wordt verscheurd door haar liefde voor Ierland en de wens haar leven met Jack te delen. Celia is vastbesloten kasteel Deverill in zijn oude glorie te herstellen en stort zich vol overgave op de renovatie, zich niet bewust van de rampspoed die onafwendbaar op haar afkomt. Bridie verzint de wildste plannen om haar zoon terug te krijgen die ze bij zijn geboorte moest afstaan.

De drie vrouwen staan voor belangrijke beslissingen in hun leven, beslissingen die hen ver weg kunnen voeren van Ierlands groene kusten en het kasteel dat hen zo veel jaren heeft verbonden. Is liefde alleen genoeg om de zware tijd die hen te wachten staat het hoofd te bieden? De boodschap van het tweede boek, volgens Santa herself: ‘We moeten in het leven niet bang zijn voor tragedie. Het zorgt ervoor dat je groeit als mens.’

Winnen!

Nieuwsgierig geworden naar de vrouwen van kasteel Deverill? Flair verloot vijf pakketten met deel een en twee van deze trilogie. Wil je winnen? Vul dan het onderstaande winformulier in!

Flairathome

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden