Win! De nieuwe thriller van Karin Slaughter! Beeld
Win! De nieuwe thriller van Karin Slaughter!

Win! De nieuwe thriller van Karin Slaughter!

Special agent Will Trent is terug! Karin Slaughter, de queen of crime, komt met een nieuw boek in de serie rondom Will Trent. De NRC noemt het nieuwe boek 'Verborgen': "krachtig, rauw en empathisch" en de Volkskrant omschrijft het als "Waanzinnig goed". Wij mogen 5 gesigneerde exemplaren van dit fantastische boek weggeven!

Het verhaal

'Verborgen' is het 8e boek van Karin Slaughter met Will Trent in de hoofdrol: "Het is de meest verraderlijke zaak uit zijn carriere. Dat beseft Will Trent zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta betreedt en het dode lichaam van een ex-agent aantreft. Van het lijk lopen bloederige voetsporen weg die erop wijzen dat een ander, mogelijk vrouwelijk, slachtoffer is meegenomen...om vervolgens spoorloos te verdwijnen. Het pakhuis is van een beroemde basketbalspeler -een lokale held die de duurste advocaten heeft ingehuurd en een aanklacht wegens verkrachting heeft weten te ontduiken. Voor Will -en patholoog-anatoom Sara Linton- wordt het nóg erger. Een vondst op de plaats delict onthult een verband met Wills ingewikkelde verleden. De gevolgen zullen zijn leven overhoop halen, en dat zijn dierbaren, collega's en degenen op wie hij jacht maakt."

Winnen!

Wil jij ook zo graag weten hoe het afloopt (wij wel!)? Beantwoord dan snel onderstaande vraag en wie weet heb jij straks een gesigneerd exemplaar van het boek in je handen. Maar wees gewaarschuwd: je zult het niet meer neer kunnen leggen ;) Meedoen kan tot 8 juli.

  • Welke filmmaatschappij gaat de Will Trent-serie verfilmen?
Marte Westdijk

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden