Win! De New York bestseller 'Carry on en Leef' Beeld
Win! De New York bestseller 'Carry on en Leef'

Win! De New York bestseller 'Carry on en Leef'

In Carry on en Leef blikt Glennon Doyle Melton terug op haar leven so far – ze is nog maar net veertig. Twintig jaar lang nam ze haar toevlucht tot overmatig eten, alcohol en drugs, totdat ze koos voor het leven. Over haar ervaringen schreef ze een vermakelijk en herkenbaar boek vol met levenswijsheid. Wij mogen 5 exemplaren van deze bestseller weggeven!

In een wereld van Instagramfilters en Photoshop is hier de frisse wind van Glennon Doyle Melton, de auteur van Carry on en Leef. Ze omschrijft zichzelf als ‘bijna beschamend schaamteloos’ met een duidelijke missie: de waarheid vertellen. Oók als die pijnlijk is.

In Carry On en Leef blikt Glennon Doyle Melton terug op haar leven so far – ze is nog maar net veertig. Twintig jaar lang nam ze haar toevlucht tot overmatig eten, alcohol en drugs, totdat ze koos voor het leven. Met vallen en opstaan, dat wel. Haar (eigenzinnige) geloof speelt daarin een belangrijke rol. Het boek is vermakelijk, herkenbaar en vooral vol levenswijsheid, die Melton schijnbaar achteloos tentoonspreidt. Een inspirerend boek over compassie en kwetsbaar zijn.

Win!

Wij mogen 5 exemplaren van Carry on en Leef weggeven. Wil jij dit boek maar wat graag lezen? Beantwoord dan snel onderstaande vraag. Meedoen kan tot 2 februari.

Lees ook:

Eetstoornis Orthorexia Nervosa onder de loep

Let's get healthy: 5 tips om deze week nog gezonder te leven!

5 goede voornemens om dit jaar gezond te beginnen!

wordpress_beheer.nl@sanoma.com

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden