Win! De debuutroman 'Kinderen waaien om' van Mariëtte Baarda Beeld
Win! De debuutroman 'Kinderen waaien om' van Mariëtte Baarda

Win! De debuutroman 'Kinderen waaien om' van Mariëtte Baarda

Het boek Kinderen waaien om is het debuut van Mariëtte Baarda. Ze kampt al sinds haar kindertijd met migraine en schreef een ontroerend en meeslepend boek over haar leven met deze ziekte. Wij mogen 5 exemplaren van dit boek weggeven!

Kinderen waaien om

Van kinds af aan heeft Mariëtte Baarda migraine. In Kinderen waaien om beschrijft ze hoe dit haar leven en carrière heeft bepaald. Is het mogelijk een bestaan op te bouwen met een aandoening die je regelmatig veroordeelt tot een verblijf in een verduisterde slaapkamer? Baarda neemt de lezer mee op een avontuurlijke tocht langs bizarre genezers en therapieën. Ze komt erachter dat een confrontatie met je ziekte ook altijd een confrontatie met jezelf is.

Kinderen waaien om is een ontroerend, maar ook lichtvoetig verslag van iemand die kampt met een chronische aandoening en blijft hopen op genezing en verlichting.

Win!

Wij mogen 5 exemplaren weggeven! Wil jij dit boek graag hebben? Beantwoord dan snel onderstaande vraag! Meedoen kan tot 20 oktober.

  • Waar studeerde Mariëtte Baarda?

Lees ook:

Migraine: de domper op je sociale leven

Laat je niet langer stoppen door migraine!

Wacht nog even met een aspirientje! Deze oefeningen helpen tegen de hoofdpijn

Marte Westdijk

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden