WIN! concertkaartjes voor Vanessa Carlton Beeld
WIN! concertkaartjes voor Vanessa Carlton

WIN! concertkaartjes voor Vanessa Carlton

Vanessa Carlton lanceerde vorige week haar nieuwste album: Liberman. Bij nieuwe muziek hoort natuurlijk een tour en gelukkig slaat ze Nederland niet over. Aanstaande zondag (8 mei) staat Carlton in de Melkweg in Amsterdam en jij kunt er bij zijn!

Je kent Vanessa Carlton waarschijnlijk vooral van haar monsterhit A Thousand Miles (zie ook het filmpje hierboven). De Amerikaanse singer-songwriter en pianiste maakte furore met het album Be Not Nobody dat in 2002 uitkwam. Haar nieuwste album Liberman is het album dat de zangeres écht wilde maken, een "walking headphones kinda album" noemde ze het zelf in een interview met Digital Trends. Met andere woorden: koptelefoon op, Vanessa Carlton lekker hard en de deur uit. Uitstekend begin van je dag!

WIN

Naast het album is de zangeres dus ook binnenkort live te bewonderen in de Melkweg in Amsterdam. Wil jij kans maken op kaarten voor haar concert? Doe mee! Flair geeft 2x2 tickets weg. Geef het juiste antwoord op onderstaande vraag en win. Deelnemen kan tot woensdag 4 mei. Succes!

(function(b,o,n,u,s){var a,t;a=b.createElement(u);a.async=1;a.src=s;t=b.getElementsByTagName(u)[0];t.parentNode.insertBefore(a,t);o[n]=o[n]||[]}) (document,window,'_qual_async','script','//player.qualifio.com/kit/qualp.2.min.js');

_qual_async.push(['createIframe', 'qualifio_insert_place_215537', 'player.qualifio.com', '20', '9DC3FA31-0273-C89C-424A-8C6FC9AC5D68', '100%', '800', '', '', '', 'max-width:640px;margin:0 auto;']);

//

Eefje Pilon

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden