Win! Boek: 'Je kind als proefkonijn' Beeld
Win! Boek: 'Je kind als proefkonijn'

Win! Boek: 'Je kind als proefkonijn'

Het boek Je kind als proefkonijn staat vol met leuke psychologische testjes voor kinderen van 0-12 jaar. Testjes die je op een speelse wijze meer vertellen over de ontwikkeling van je kind. Heeft hij een speciaal talent? Is hij creatief? Met dit boek kom je er achter! En wij mogen 3 exemplaren van dit boek weggeven!

In het boek staan 25 psychologische thuisexperimenten die je gewoon kunt doen met je kind aan de keukentafel. De experimenten zijn speels en het boek is zeker niet belerend of dwingend. De testjes zullen inzicht geven in de ontwikkeling van je baby, peuter, kleuter en schoolkind. Leuk voor ouders en voor grootouders!

Met de experimenten krijg je antwoord op vragen als: Heeft mijn kind een talent? Is hij creatief? Welke emoties kan hij al lezen? Heeft hij zelfbeheersing, en wat zegt dat over hem? Snapt hij iets van de grapjes die ik maak? En wie ziet hij eigenlijk als hij in de spiegel kijkt? Alle testjes zijn geschreven op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Win!

Wil jij dit boek wel winnen? Beantwoord dan onderstaande vraag! Meedoen kan tot 15 september.

  • Wie schreef het boek 'Je kind als proefkonijn'?

Lees ook:

Lifehack! Zo verwijder je deze 6 typische vlekken uit de kleding van je kinderen

Wow: Zo zien de kinderen van Jon & Kate plus 8 er nu uit

Wow: Dit bedrijf ontwerpt kleding aan de hand van kindertekeningen

Marte Westdijk

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden