WIN: 5x het boek 'Het nachtvuur' van Michael Connelly Beeld
WIN: 5x het boek 'Het nachtvuur' van Michael Connelly

WIN: 5x het boek 'Het nachtvuur' van Michael Connelly

Deze winactie is gesloten. Je kan niet meer meedoen.

Met dit spannende boek over de ontrafeling van een politiezaak, kom jij de donkere januarimaand wel door. Flair mag 'Het nachtvuur' vijf keer weggeven.

Het nachtvuur

Toen Harry Bosch net begon als rechercheur, nam John Jack Thompson hem onder zijn hoede en leerde hem alles wat hij moest weten over het vak. Zijn mentor was ervan overtuigd dat je maar op één manier een echt goede politieman kon zijn: door elke zaak persoonlijk op te nemen en met koppig doorzettingsvermogen aan te pakken. Als Thompson overlijdt, wordt Harry benaderd door zijn weduwe, die hem een oud dossier geeft. Het blijkt om een zaak te gaan die Thompson nooit heeft kunnen oplossen. Het dossier had hij op de dag van zijn pensioen tegen alle regels in mee naar huis genomen. Om erachter te komen waarom deze zaak Thompson zo dwarszat, gaat Harry naar Renée Ballard en vraagt haar hem te helpen de cold case op te lossen. Terwijl ze eraan werken, rijst de alarmerende vraag of Harry’s geliefde mentor het -dossier heeft meegenomen om de zaak tijdens zijn pensioen op te lossen… of om juist te voorkomen dat die ooit opgelost zou worden.

Michael Connelly

Michael Connelly werd als misdaadverslaggever genomineerd voor de Pulitzerprijs. Connellys boeken hebben alle belangrijke thrillerprijzen gewonnen en wereldwijd zijn er al meer dan 60 miljoen boeken van zijn hand verkocht. Bekende series van zijn hand zijn Harry Bosch, Jack McEvoy en Lincoln-advocaat.

Winnen

Benieuwd geworden naar het verhaal van Michael Connely? Vul hieronder het winformulier in, schrijf je in voor de Flair nieuwsbrief en maak kans.

Het nachtvuur – Michael Connelly Paperback, ca. 448 blz. – ISBN 978-90-225-8952-6 – Prijs €21,99

Paulien Bergwerff

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden