Vind de Gouden Dukaat & Win! Beeld
Vind de Gouden Dukaat & Win!

Vind de Gouden Dukaat & Win!

Heb jij actieverpakkingen van Venz al gespot in de supermarkt? Tot eind dit jaar vind je in de hagelslag van Venz piraten funnies én Gouden Dukaten. Vind jij een Gouden Dukaat in één van de actieverpakkingen? Dan win je een schatkist vol avontuurlijke spellen t.w.v. € 380. Zo kom je de winter wel door!

Plezier aan tafel

Het leven is al hectisch genoeg en vooral in deze tijd van het jaar zijn kids extra hyper, gevolg: zeurende kids tijdens het boodschappen doen, gemopper tijdens het brood eten en de aldoor terugkerende vraag: ‘Mam, mag ik op de Ipad?’. De oplossing: samen op zoek naar de funnies en gouden dukaten. Het feest begint al in de winkel als de kids een actieverpakking in de winkelwagen mogen stoppen. Vervolgens snel naar huis voor een boterham met funnies (of als extraatje op de vla) en natuurlijk de spannende vraag of er een gouden dukaat in zit.

Ga jij op zoek?

De actieverpakkingen van Venz zijn nu verkrijgbaar in de winkel. Naast funnies in piratenthema’s vind je op de achterkant van het hagelslagpak ook leuke piratenspellen. En vind je een Gouden Dukaat in één van de actieverpakkingen? Dan win je een schatkist vol avontuurlijke spellen t.w.v. 380.

null Beeld

In samenwerk met Venz.

wordpress_beheer.nl@sanoma.com

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden