Out with a bang: win de mooiste prijzen voor een spetterend einde van 2020 in 'Flair's Final Countdown' Beeld nbsp
Out with a bang: win de mooiste prijzen voor een spetterend einde van 2020 in 'Flair's Final Countdown'Beeld nbsp

Out with a bang: win de mooiste prijzen voor een spetterend einde van 2020 in 'Flair's Final Countdown'

We kunnen veel dingen zeggen over 2020, maar één ding staat vast: het jaar gaat de boeken in als een van de minst leuke. Festivals werden geannuleerd, concerten moesten worden afgeblazen, de deuren van de horeca zijn al veel te lang dicht, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Tijdens de huidige lockdown kunnen we er dan maar beter het beste van maken met z'n allen. Vóór de feestdagen deed Flair dat al met een fantastische adventskalender, maar we hebben nog een paar prijzen voor je bewaard. En daar maak je kans op in 'Flair's Final Countdown'.

Nóg meer prijzen

Om alle ellende even te vergeten en af te tellen naar de kerstdagen maakte Flair van de decembermaand één groot feest. Dankzij onze adventskalender veranderde de site in een heus prijzencircus, waarbij de mooiste prijzen werden weggegeven. Of er tijdens het uitbuiken niets meer te beleven valt op Flaironline.nl? Think again.

Flair’s Final Countdown

De laatste week van 2020 reserveerden we eigenlijk voor het bijkomen van de prijzengekte, maar dat plan beviel ons toch niet zo. Dit akelige jaar moet toch spetterend worden afgesloten? Daarom doen we onze waanzinnige weggeef-actie nog eens dunnetjes over met Flair’s Final Countdown.

Sluit 2020 fantastisch af

Aftellen naar een hagelnieuw jaar doen we wederom met iedere dag kans op fantastische prijzen, zodat je 2021 vol geluk, energie, enthousiasme en vrolijkheid kunt beginnen. Van 27 december tot en met oudjaarsdag maak je bij Flair iedere dag weer kans op een toffe nieuwe prijs. Iedere actie loopt in totaal één week, dus ook begin 2021 kun je nog meedingen naar jouw ultieme cadeaus. Winnaars brengen we na het sluiten van de winacties op de hoogte.

Lees ook Gezelligheid gegarandeerd: dit decemberspel van Kirsten Schilder bezorgt je een leuke middag met de kids

Grijp je kans

Op welke prijzen je kans maakt tijdens Flair's Final Countdown? Houd daarvoor de website van Flair ook deze laatste dagen van het jaar én begin januari goed in de gaten, want voor je het weet zijn je kansen verkeken. Hieronder sommen we de prijzen die inmiddels bekend zijn voor je op. Disclaimer: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker

Carolien Tsaonbsp

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden