Flair’s Adventskalender 2020 #2: win 3x een luxe (alcoholvrij) 'sterkedrank'-pakket van Lyre's! Beeld nbsp
Flair’s Adventskalender 2020 #2: win 3x een luxe (alcoholvrij) 'sterkedrank'-pakket van Lyre's!Beeld nbsp

Flair’s Adventskalender 2020 #2: win 3x een luxe (alcoholvrij) 'sterkedrank'-pakket van Lyre's!

Je kunt helaas niet meer meedoen aan deze actie. Houd Flair's Adventskalender in de gaten voor andere toffe prijzen!

Het jaar 2020 gaat dan misschien niet de boeken in als het meest gezellige jaar, maar dat betekent natuurlijk niét dat we het niet feestelijk kunnen afsluiten. Integendeel: om er het beste van te maken, kun je de hele maand december waanzinnige prijzen winnen bij Flair. Niet één keer per week, maar élke dag vallen er prachtige items én uitjes te winnen in de fantastische Flair’s Adventskalender. Vandaag tijd voor vakje nummer twee, waarin een 'sterkedrank'-pakket van het super fancy Lyre's te vinden is.

Alcohol is zó overrated

Het imago van alcholvrije drankjes heeft de afgelopen jaren een enorme verandering doorgemaakt. In positieve zin. Er is steeds meer aanbod van topkwaliteit - van bier en wijn tot likeuren en cocktails - en wie zich er aan waagt, wordt niet langer als saai of een party pooper gezien. Een avondje 'niet drinken' hoeft tegenwoordig niet meer te betekenen dat je een fles Spa Rood of een pak jus d'orange soldaat maakt, mede dankzij spelers als het Australische Lyre's.

Pronkstuk in de drankkast

Aangezien er in december doorgaans heel wat af geborreld wordt; hóe heerlijk is het dan om een avondje rustiger aan te doen, maar wel mét een goed glas 'likeur' in je hand? Lyre's bekroonde en uitgebreide portfolio bevat maar liefst dertien alcoholvrije dranken en likeuren (in de meest stoere, prachtige flessen #kwijl). Daarmee kun je bijna elke cocktail of mixer maken die je maar kunt bedenken. En beloofd: die smaken minstens nét zo lekker als het alcoholische origineel.

'Lyre's Espresso Martini Set'

In onze feestelijke Flair's adventskalender mogen we maar liefst drie prachtige Lyre's 'Espresso Martini Sets' weggeven t.w.v. € 50,-. De set bestaat uit een fles 'Coffee Originale' en een fles 'White Cane Spirit' waarmee je een zalige drank mixt. Pak een mooi glas uit de kast, doe de kaarsjes aan en geniet met volle teugen van de hele avond. De héle avond ja, want hoeveel drank er ook vloeit, het gevreesde 'zwarte gat' is ditmaal níet van de partij.

Doe mee en win!

Wil jij kans maken op zo'n prachtige 'Espresso Martini Set' van Lyre's? Vul dan snel het winformulier hieronder in en vergeet je hier niet in te schrijven voor de nieuwsbrief van Flair (waarmee we je ook op de hoogte houden van al onze andere toffe acties!). Let op: je kunt alleen meedoen met deze winactie als je ouder bent dan achttien jaar.

Winnen met Flair’s Adventskalender

Hoewel Sinterklaas, Kerstmis én Oud & Nieuw er dit jaar misschien anders uitzien dan normaal, blijft december een feestmaand. Om dat te vieren pakken wij uit met Flair’s Adventskalender, waarbij je niet iedere week maar élke dag kans maakt op een te gekke prijs. Elke dag opent weer een nieuw vakje, met daarachter een fantastische wannahave. Na het openen van het vakje van vandaag kun je tot nog één week na dato meedoen met de betreffende winactie. De winnaars brengen wij na het sluiten van de winactie op de hoogte. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Like we said: op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker

Justine Woutersonnbsp

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden