5x winnen: set kaarten + A4 poster van Petitelouise.nl Beeld
5x winnen: set kaarten + A4 poster van Petitelouise.nl

5x winnen: set kaarten + A4 poster van Petitelouise.nl

Deze week kijken we in Flair 27 binnen in het huis van Richarda van Petite Louise. Samen met haar man Edwin en dochter Annemarijn woont zij in een hoekhuis van 85 vierkante meter in Amersfoort.

Richarda: 'Ons interieur van nieuw en vintage leuk ik op met prints en accessoires van Petitelouise.nl, de webshop die ik vier jaar geleden ben begonnen. Eerst verkocht ik vooral kaarten en zelfgemaakte muziekdoosjes. Tot ik me realiseerde dat ik me beter op één ding kon concentreren en daarvan mijn handelsmerk moest maken. Dat werd het verkopen van ansichtkaarten en posters van - vaak jonge - illustratoren. Een goede zet, inmiddels heb ik zo'n vierhonderd soorten kaarten en ruim honderd posters in mijn shop en mensen komen echt naar mij toe als ze op zoek zijn naar een bepaalde illustratie.' Sinds kort heeft Richarda ook haar eigen collectie - zelf ontworpen - kaarten en posters. En: wij geven vijf sets weg bestaande uit een set kaarten en A4 poster.

null Beeld

Doe mee

Wil jij kans maken op een A4 poster plus set kaarten van Petitelouise.nl? Laat dan hieronder je gegevens achter! Meedoen kan t/m zondag 13 juli 2015. Winnaars worden maandag 14 juli bekend gemaakt.

Flair 27 ligt t/m dinsdag 7 juli 2015 in de winkel. Heb je dit nummer gemist? Via tijdschrift365.nl kun je nog eenvoudig nummers online nabestellen (tot een jaar terug!).

Flairathome

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden