AMSTERDAM, 17-11-2021, OBA Perspresentatie Sinterklaasboeken 2021 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam Oosterdok. op de foto: Marieke Elsinga Beeld Brunopress/Patrick van Emst
AMSTERDAM, 17-11-2021, OBA Perspresentatie Sinterklaasboeken 2021 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam Oosterdok. op de foto: Marieke ElsingaBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Zwangere Marieke Elsinga showt babybuik: 'Trots op mezelf'

De zwangere Marieke Elsinga showt via Instagram een glimp van haar babybuik. Marieke zette de afgelopen tijd haar werkzaamheden op een lager pitje. Afgelopen week maakte de presentatrice bekend dat ze zwanger is. En daar showt ze op Instagram nu een leuke foto van.

Op haar stories deelt Marieke een selfie in de sportschool, waarop haar beginnende babybuikje al goed zichtbaar is. Ze schrijft erbij: 'Best trots op mezelf want ik voor het eerst in tijden weer eens groepslesje sporten gedaan. Ging TOP! En alle rechte buikspieroefeningen vervangen voor iets anders met dank aan @alcidesjackson'.

De tekst gaat verder onder deze afbeelding.

null Beeld

Zwanger van een jongetje

Afgelopen donderdag verraste Marieke de luisteraars van radiozender Qmusic met het bijzondere nieuws dat ze een kindje verwacht met haar vriend Sander. Marieke liet weten dat het goed met haar gaat en dat ze opgelucht is dat het hoge woord eruit is. “Ik ben zo blij dat het nu is verteld. Het werd ook wel tijd, want ik ben best al een tijdje op weg. Je begint het ook best een beetje te zien. Ik heb zelfs zo’n zwangerschapsbroek aan”, liet ze donderdag 2 juni weten tijdens de ochtendshow.

Lees ook Marieke Elsinga is zwanger: dit is haar vriend Sander met wie ze een kindje krijgt

Marieke moet nog even geduld hebben, maar kan nu al niet wachten om haar kindje vast te houden. Ze vindt het wel ‘een gek idee’ dat er iets aan het groeien is in haar buik. Al voelt ze hem nog niet bewegen. “Ik zeg trouwens hem, want het is een jongen. Dat weten we al”, laat Marieke weten.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Evelien de VriesBrunopress/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden