NLD/Berkel en Rodenrijs/20190311 - Boekpresentatie van het kinderboek DUNYA Een hemels hondenleven - van Monique Westenberg. Op de foto: André Hazes / Andre Hazes met partner Monique Westenberg Beeld Arjo Frank Kievits
NLD/Berkel en Rodenrijs/20190311 - Boekpresentatie van het kinderboek DUNYA Een hemels hondenleven - van Monique Westenberg. Op de foto: André Hazes / Andre Hazes met partner Monique WestenbergBeeld Arjo Frank Kievits

Zó vroeg André Hazes zijn grote liefde Monique ten huwelijk

André Hazes (26) maakte zaterdag bekend dat hij zijn vriendin Monique (42) ten huwelijk had gevraagd. Een prachtige foto waaruit bleek dat Monique de vraag met een volmondige 'ja' had beantwoord sierde sociale media. Later in de avond deelde Monique het verhaal van hoe ze ten huwelijk werd gevraagd.

Lees ook: She said yes: André Hazes en Monique Westenberg stappen na veelbewogen jaar in huwelijksbootje

“Ik voelde in iedere cel wat er ging gebeuren”, schrijft ze onder een foto van het stel. In eerste instantie werd ze nietsvermoedend opgehaald door een vriendin om mee te gaan naar een gala voor haar werk. Een goede smoes, want zo zag Monique er helemaal mooi uit voor het huwelijksaanzoek.

Muisstil

Monique arriveerde bij het Wereld Museum in Rotterdam waar het muisstil was. “Ik liep vooruit de stille schemerige zaal in en op dat moment werd ik meegenomen in een sprookje.”

Op de piano werd 'Time of my Life' gespeeld, een liedje dat sinds Monique klein is al hét trouwliedje voor haar was. "Daar achter in die prachtige zaal stond mijn liefde, tussen tientallen witte kaarsjes, ballonnen en bloemen, in smoking!” Dat ze nog een stukje naar haar geliefde toe moest wandelen, vond ze ontzettend spannend. “Ik voelde natuurlijk in iedere cel wat er ging gebeuren.”

Riedel tekst

André had ruim van te voren een hele ‘riedel tekst’ ingestudeerd, maar Monique vertelt dat ze dat allemaal weer vergeten is. Tja, zo gaat dat in the heat of the moment. "Nu heerlijk samen nagenieten van dit bijzondere moment", aldus Monique.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, BrunoPress

Liselot van der KliftArjo Frank Kievits

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden