Zien: Linda de Mol doet emotionele onthulling Beeld
Zien: Linda de Mol doet emotionele onthulling

Zien: Linda de Mol doet emotionele onthulling

Ze heeft een eigen tv-programma, een tijdschrift, een online videoplatform, en eigenlijk alles wat ze maar zou willen wensen, maar toch is Linda de Mol niet zo gelukkig als ze altijd laat uitschijnen. Op sommige dagen voelt ze zich zelfs heel eenzaam...

Alles wat Linda de Mol doet is een succes en haar carrière staat dan ook op zijn toppunt, maar het is vooral in haar privéleven dat het de blondine soms wat minder voor de wind gaat. In een interview in de nieuwe LINDA. vertelt ze dat ze zich af en toe eenzaam voelt. "Ik heb een relatie en twee kinderen, maar toch komt het weleens voor dat ik alleen ben ’s avonds", vertelde de presentatrice openhartig. Haar 19-jarige zoon Julian woont al een tijdje in zijn eigen huis in Amsterdam en dochter Noa zou zich vooral bezig houden met alle feestjes af te struinen. Ook haar partner Jeroen Rietbergen staat soms meerdere keren per week op het podium waardoor Linda dus vaak alleen achter blijft.

Zinloze dingen

De blondine houdt er niet van om alleen te zijn en probeert zichzelf dan ook bezig te houden op eenzame avonden. “Ik plan zo veel mogelijk werk of gezellige dingen op die avonden, maar als ik per ongeluk toch een paar avonden alleen ben, ga ik ontzettend zinloze, idiote dingen doen”. Wat die zinloze dingen dan zoal zijn? Urenlang Ruzzelen, Candycrushen of op de bank in slaap vallen. Net zoals iedereen zou de presentatrice veel liever wat fanatiek gaan sporten of verse soep maken, maar dat lukt haar niet vaak. “Het is niet te hopen dat ik nog eens vrijgezel word, want ik eindig echt met een zak chips bij de herhaling van Samantha en Michael: Enkeltje Torremolinos”, aldus Linda.

Lees ook:

Laura Massoels

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden