Zien: Halina Reijn op vakantie met bekende voetballer Beeld
Zien: Halina Reijn op vakantie met bekende voetballer

Zien: Halina Reijn op vakantie met bekende voetballer

Halina Reijn zou momenteel op vakantie zijn in Italië en volgens enkele opmerkelijke fans zou ze daar niet alleen zijn. Zo werd ze in het vliegtuig gespot met de bekende voetballer Daniël de Ridder, die overigens 8 jaar jonger is.

Halina liet zelf eerder al weten dat ze in gezelschap was van een ‘met zwarte pet vermomde reisgenoot’. Maar over wie het was gaf ze verder geen uitleg. Beide sterren deelden ook al een vakantiefoto op Instagram, maar steeds van enkel zichzelf. Een oplettende passagier die in hetzelfde vliegtuig zat, deelde echter een ietwat geïrriteerde boodschap op het internet.

“Ik was één van je medereizigers op die vlucht van Bari. Eén tip voor de volgende keer: ga gewoon naast je reisgenoot Daniël de Ridder zitten, dan heb je aanspraak en hoef je niet zo op andere mensen te letten.”

De 40-jarige columniste kreeg de voorbije dagen niet enkel kritiek over zich heen voor het verbergen van haar liefdesvakantie, maar ook over bepaalde dingen die ze neerschreef in haar column. Zo stoorde ze zich aan de mentaliteit van haar medereizigers op Schiphol, die haar tijdens het inchecken bleven aanstaren.

"Ik weet niet op wie ik bozer ben, op de starende zeekoeien die traag voorbij zeilen op de loopband van de luchthaven, en mij het gevoel geven dat ik een attractie ben, of op mezelf omdat ik geen controle heb over mijn emoties."

Ondanks haar tirade over de starende mensen, heeft Halina nu wel toegegeven dat ze fout zat. Ze weet dat haar bekendheid 'part of the job' is en dat het een normale menselijke reactie is. Zo vertelt ze dat ze het zelf ook al gedaan had, bijvoorbeeld toen ze Tom Cruise voor het eerst ontmoette. Zou het misschien aan het feit gelegen hebben dat ze haar 'relatie' met de voetballer geheim wou houden?

Lees ook:

Bron: Grazia

Laura Massoels

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden