Yvonne Coldeweijer Beeld Brunopress
Yvonne ColdeweijerBeeld Brunopress

Yvonne zegt sorry tegen Marc van der Linden: ‘Het spijt me dat ik je heb laten schrikken’

Yvonne Coldeweijer praat in haar podcast de Juice Show over de commotie die is ontstaan na haar oproep tot spionnen in het ziekenhuis waar Marc van der Linden op dat moment lag. Ze biedt ook haar excuses aan voor die actie.

Ze erkent in haar podcast dat ze niet juist gehandeld heeft.

Woest

Eerder deze week deed eigenaresse Yvonne van juicechannel Life of Yvonne een oproepje op Instagram of er spionnen waren in het VUMC die informatie konden geven over Marc van der Linden. Hij was toen net opgenomen in het ziekenhuis vanwege een herseninfarct. Vanuit zijn ziekenhuisbed reageerde hij op deze actie.

Excuses

De juicevlogger deelt nu in haar podcast dat zij niet de juiste keuze heb gemaakt. “Het spijt me dat ik je heb laten schrikken, dat had je niet verdiend”, vertelt ze. “Je ligt daar niet voor niks. Ik wou het niet erger maken en ik wou je niet opnaaien. Dus hopelijk heeft het niet al te veel effect gehad.”

Yvonne vertelt een punt in haar carrière te hebben bereikt waar ze ook 'medische shit’ over mensen in haar DM krijgt. Ze reageert hierop met: “Het is beroepsinformatie. Ik vind het normaal en ineens werd ik er even mee geconfronteerd dat het helemaal niet normaal is, natuurlijk. Dus bij deze mijn excuses.”

Marc van der Linden over VUMC-spionnenactie van Yvonne Coldeweijer

‘Hoe hoerig om aandacht kun je zijn?’

Marc van der Linden

Royalty expert Marc van der Linden kampt al enige tijd met gezondheidsproblemen, maar afgelopen week ging het helemaal mis toen hij thuis werd gevonden na een herseninfarct. Hij vertelt aan De Telegraaf dat hij ruim drie uur op de grond heeft gelegen, niet in staat alarm te kunnen slaan. Hij heeft in die tijd alleen maar liggen bidden. Het was ondertussen al midden in de nacht toen de vader van Marc hem in huis vond.

De uitslagen die Marc meekreeg van het ziekenhuis vallen mee, maar fysiek voelt hij zich erg slecht. “Ik heb een behoorlijke opdonder gekregen. Ik moet straks revalideren om weer te kunnen lopen”, aldus Marc.

Bron RTL Boulevard, Linda

Renée KoopmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden