Yvonne Coldewijer Beeld Life of Yvonne
Yvonne ColdewijerBeeld Life of Yvonne

Yvonne leest break-up brief André aan Sarah voor

Wijntje in d'r ene hand, zes kantjes lange brief in d'r andere hand. Yvonne Coldewijer, Queen of juice, postte gister een video op haar Youtube-kanaal waarin ze de break-upbrief van André aan ex Sarah van Soelen voorlas én analyseerde.

Yvonne vond deze brief de dag ervoor in haar winkel, Meid in the City in Amsterdam, tussen de post. Wie hem haar toegestuurd heeft, is een mysterie, maar het meest voor de hand liggend is: 1) Sarah van Soelen of 2) Rachel Hazes. Op wie zet jij je geld?

Nasty brief

Misschien denk je nu: “Een break-up brief een jaar nadat de relatie verbroken is” of “Die jongen is alweer drie relaties verder, who cares?” Nou, Monique Westenberg cares, denken wij zomaar. Want die wordt een partijtje door het slijk gehaald terwijl ze toch nu weer (onofficieel) samen zijn.

Wat staat erin?

Zo schrijft de zanger over de moeder van zijn kind: “De laatste zeven jaar heb ik een relatie gehad met iemand die mij en de wereld om mij heen bewust klein hield. Die mij dusdanig heeft gemanipuleerd dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak en dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was. Maar wist ik veel. Ik was jong, mijn wereld zo klein gemaakt dat ik eigenlijk geen eigen wereld meer had, alleen die van haar. Ik moest dus rekening houden met haar gevoelens en geluk. Als ik haar kwijt zou raken, had ik helemaal niks meer.”

Monique Westenberg klaar met juice-kanalen

“Die mensen hebben zelf waarschijnlijk issues”

Beetje nasty wel, als je het ons vraagt. En misschien ook wel hier en daar ingefluisterd door z'n moeder? En daarbij, ook niet echt nodig in een brief die als doel heeft je huidige vriendin aan de kant te zetten. En die vlieger ging voor meer alinea's op. Zo heeft de zanger het veel over zichzelf, zijn carrière, het artiestenleven: allemaal dingen waar je als kersverse gedumpte nou niet echt veel steun uithaalt.

De bottomline van de brief: André ging op zoek naar zichzelf, vooral in Amerika. En zou dan natuurlijk geen tijd hebben voor Sarah, die, dooddoener, natuurlijk beter verdient dan dat.

Nou, we weten allemaal dat het zo niet geschiedde. Want drie weken later had de zanger Sarah al geruild voor Anne-Roos.

Bekijk de hele video van Life of Yvonne hier

Bron LifeofYvonne

Mariska SchulteLife of Yvonne

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden