Yvonne Coldeweijer over haar privéleven: 'Mijn ex had naast mij nog 7 andere vrouwen' Beeld Brunopress
Yvonne Coldeweijer over haar privéleven: 'Mijn ex had naast mij nog 7 andere vrouwen'Beeld Brunopress

Yvonne Coldeweijer over haar privéleven: 'Mijn ex had naast mij nog 7 andere vrouwen'

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer (35) deelt normaal gesproken alleen nieuwtjes over anderen. Maar in Beau Monde doet ze nu een boekje open over haar eigen leven. Ze vertelt waarom ze is begonnen met het verspreiden van juice en hoe haar privéleven eruit ziet.

Beweegredenen

Yvonne is niet zomaar begonnen met het verspreiden van roddels. Dat balletje ging rollen toen ze te maken kreeg met een overspelige ex uit Australië. Hij had het niet alleen met Yvonne gezellig, maar ook nog met zeven andere vrouwen. Dat heeft de influencer wel gekrenkt.

"Het heeft mij wel zodanig getriggerd dat ik een poosje niet meer wist wat wel en niet waar is. Je deelt een heel leven met een persoon van wie je zielsveel houdt en als je dan hoort dat hij een dubbelleven leidt, raak je in shock."

Daarmee verklaart Yvonne haar beweegredenen voor het 'exposen' van BN'ers. "Je komt erachter dat je hele leven anders is dan je dacht en dat doet extreem veel pijn. Misschien is dat wel de reden dat ik mensen die dit soort gedrag vertonen, wil exposen."

Single

Yvonne is al een lange tijd single en dat viert ze graag. Ze vertelt wat ze zoal in het weekend uitspookt. "Ik vind het heerlijk om af en toe lam te worden aan de bar." Dan maakt Yvonne's telefoon plaats voor een fles wodka.

En om de dronken eetbuien te onderdrukken heeft Yvonne er geen moeite mee een bezoekje te brengen aan de plaatselijke snackbar. "In het weekend eet ik denk ik wel drie keer Febo of McDonald’s. Ook om alle alcohol op te zuigen."

Lees ook Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer vertelt hoe ze aan haar juice komt: ‘Mensen denken dat ik een bitch ben’

Belachelijk verhaal

Yvonne kan het toch niet laten om tijdens het interview te vertellen over een van de juicy verhalen die ze nog heeft liggen. Dat is alleen nooit gepubliceerd. Het verhaal gaat namelijk over Tahmina Akefi, de vrouw van Peter R. de Vries, die dit jaar overleed.

"Omdat dit door de dood van Peter gevoelig lag, besprak ik het met mijn omgeving en die zei dat het niet de juiste timing was." Daar was Yvonne het wel mee eens, "maar ik sta er zeker voor open om het ooit naar buiten te brengen. Het is een belachelijk verhaal."

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Panorama | Beeld: Brunopress

Mirte TimmersBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden