yvonne coldeweijer  Beeld Brunopress
yvonne coldeweijerBeeld Brunopress

Yvonne Coldeweijer gaat niet in hoger beroep: ‘Geen vertrouwen in het rechtssysteem’

Yvonne Coldeweijer deelt op Instagram dat ze niet in hoger beroep gaat tegen de uitspraak in de rechtszaak tegen Rachel Hazes. Naar eigen zeggen heeft Yvonne geen vertrouwen in het Nederlandse rechtssysteem.

Ook schrijft de roddelkoningin dat ze er simpelweg geen zin in heeft.

In hoger beroep

Op Instagram Stories deelt Life of Yvonne een screenshot van een nieuwsartikel. Het artikel gaat over Yvonnes besluit om wel of niet in hoger beroep te gaan. ‘Ik heb besloten niet in hoger beroep te gaan, omdat ik er geen zin in heb en verder ook geen vertrouwen heb in het rechtssysteem’, schrijft de juicequeen.

Video verwijderen

De rechtbank van Amsterdam besloot dat Yvonne per direct een video over Rachel moest verwijderen en dat ze een rectificatie moest plaatsen. Hazes had het kort geding aangespannen tegen Coldeweijer, omdat ze wilde dat Yv een rectificatie plaatste. In een video deed zij namelijk uitspraken over de rol van Rachel bij het uitlekken van een persoonlijke brief van haar zoon André Hazes aan diens ex Sarah van Soelen. De video werd ruim 130.000 keer bekeken.

Jaimie Vaes smeekte Koen Pieter van Dijk te zwijgen over mishandeling

‘Hij is vaak de lul geweest’

Gecremeerde kroket

Yvonne noemde Rachel de laatste maanden een ‘gecremeerde kroket’ als ze juice over haar vertelde. Yvonne zei wel meer negatieve dingen over Rachel, zo noemde ze haar eerder al een ‘narcistisch mens’, ‘knettergek’, ‘bloedzuiger’ en ‘overgevoelige heks’. Daar was Rachel niet van gediend. Yvonne mag de term ‘gecremeerde kroket’ in ieder geval niet meer gebruiken.

Bron: RTL Boulevard

Fleur HartmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden