temptation island Beeld still YouTube Videoland
temptation islandBeeld still YouTube Videoland

Wow?! Krijg je betaald voor je deelname aan Temptation Island?

Sinds gisteren kunnen we weer genieten van juice, drama & gossip, met het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Dé hamvraag van het moment? Da's niet welk koppel uit elkaar gaat, maar of de deelnemers betaald krijgen voor het delen van hun love life op tv.

Oud Temptation-deelneemster Pommeline Tillière vertelt erover in de podcast Foto’s met kurkdroog.

Verleidster en koppel?

In 2017 deed Pommeline voor het eerst mee aan Temptation Island, als verleidster. Twee jaar later deed ze nog een keer mee, maar dan als koppel met haar toenmalige partner Fabrizio Tzinaridis. Dit ging toen om de VIP-editie van het programma. En daar gaat alles er toch net wat even anders aan toe, vertelt Pommeline.

Tekst gaat verder onder foto

Behind the scenes

Zo herinnert ze zich de laatste avond van de opnames van het programma in 2017 nog als de dag van gisteren. “Na de opnames zit je op de laatste dag met alle vrijgezellen in een hotel. Iedereen deed het met iedereen. Dat was echt niet normaal”. Zelf was ze aan het huilen op haar kamer, vanwege haar mixed feelings over Merijn. “Eigenlijk zouden ze gewoon een aparte aflevering moeten maken van de laatste avond waar de vrijgezellen elkaar ontmoeten”, deelt de blondine in de podcast.

Heftige reacties bij Temptation

Ondanks haar ervaring bij Temptation Island, wilde Pommeline toch meedoen toen ze als koppel werd gevraagd voor de VIP-editie. Maar ook ditmaal kwamen haar verwachtingen niet overeen met de realiteit. “De productie doet er alles aan om je te laten twijfelen aan je relatie”, vertelt ze. Zo kreeg ze nep brieven van haar toenmalige partner om een reactie uit te lokken en dat de beelden die ze te zien kreeg geëdit werden om heftige en dramatische reacties te krijgen. Ouch.

Monique Westenberg deelt update over gezondheid André

‘Hij heeft echt veel pijn’

Money, money, money

Maar de grootste drijfveer voor het nogmaals meedoen? “Als VIP krijg je goed betaald. En wij hebben het startbudget wel iets naar boven gehaald.” En hoe hoog was dat startbudget dan? ”Elk van de koppels kreeg 5.000 euro om mee te doen. Wij vonden dat te weinig dus bij ons is het bedrag maal vier gedaan”, aldus Pommeline. 20.000 euro, dus. Wait, what?

Of de koppels uit Temptation Island: Love or Leave 2023 ook betaald krijgen, dat weten we helaas (nog) niet. Wat denk jij?

Bron: RTL Boulevard, Beautify

Gigi Marthastill YouTube Videoland

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden