WOW: Hier vieren de Obamas voor hun eerste, echte familievakantie in 8 jaar Beeld
WOW: Hier vieren de Obamas voor hun eerste, echte familievakantie in 8 jaar

WOW: Hier vieren de Obamas voor hun eerste, echte familievakantie in 8 jaar

Nu de Obamas het Witte Huis definitief hebben verlaten, is het tijd voor een welverdiende vakantie. Want laten we wel wezen, echt aan vakantie vieren kom je als president van de Verenigde Staten niet toe.

Barack ging er wel eens tussenuit, maar nooit langer dan een paar dagen en altijd met een volledige entourage aan bodyguards en beveiliging. En denk maar niet dat je het je als president kan permitteren om je telefoon een paar uur uit te zetten - of zelfs maar op vliegtuigstand.

Palm Springs

Wij waren dan ook razend benieuwd waar de voormalig presidentsfamilie hun eerste 'vrije' vakantie zouden gaan vieren. De website van Coastal Living had daar het antwoord op: lekker in eigen land. De Obamas trekken namelijk naar een grote villa in Palm Springs, in het zuiden van de staat Californië. Deze villa is officieel in het bezit van James Costos, de ambassadeur van Spanje en Andorra tijdens de regeringsperiode van Barack, en interieurdesigner Michael S. Smith, die ook verantwoordelijk was voor het inrichten van het Witte Huis voor de familie Obama.

Tijdens zijn regeerperiode vierde de Obamas al eerder vakantie in dit huis, zij het altijd kort en nooit volledig vrij van verantwoordelijkheid. De hele regio schijnt overigens een populair toevluchtsoord te zijn voor presidenten, niemand minder dan JFK vierde volgens Smith 50 jaar geleden ook al vakantie in één van de huizen verderop in de straat.

Lees ook:

Bron: Cosmopolitan. Afbeeldingen via Instagram @michaelsmithinc

Eefje Pilon

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden