WOW: Concert Drake gratis voor Britse fans na podiumblunder Beeld
WOW: Concert Drake gratis voor Britse fans na podiumblunder

WOW: Concert Drake gratis voor Britse fans na podiumblunder

Britse fans van Drake krijgen als de rapper zich aan zijn woord houdt, het geld voor hun gekochte concertkaartjes terug. Dit nadat gastartiest Travis Scott van het podium viel en voor flink wat chaos zorgde.

Ten val

Het optreden vondt plaats in de O2 Arena in Londen, maar kreeg een vreemde en onverwachte wending toen Scott een podiumblunder maakte. De artiest was bezig met zijn performance, maar vergat dat de zaal in het midden een groot gat had. Waarschijnlijk ging de artiest zó op in zijn optreden, dat hij compleet van de wereld was. Want hij viel zomaar in het gat en vernielde daarmee een grote oplaas-wereldbol.

Gratis

Britse media melden dat Scott gauw uit het gat geholpen werd en zich niet ernstig bezeerd heeft. Toch vond Drake dat dit ongeval voor teveel ophef had gezorgd tijdens zijn concert, en dus beloofde hij dat álle fans het geld van het concertkaartje terug zouden krijgen en dat hij dit later met de bezoekers zou afhandelen. Of de rapper deze belofte ook echt zal waarmaken, is echter nog niet bekend.

Het zou een nette actie zijn van Drake. Maar ach, we doen hoe dan ook nog altijd graag een dansje op zijn muziek.

Bron: Linda

Lees ook:

Anne-Flore Muller

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden