Wist Bridget wél van overspel André en Monique? 'Bridget sloeg Monique op Curaçao' Beeld nbsp
Wist Bridget wél van overspel André en Monique? 'Bridget sloeg Monique op Curaçao'Beeld nbsp

Wist Bridget wél van overspel André en Monique? 'Bridget sloeg Monique op Curaçao'

Ondanks de gelijktijdig met hun breuk aangekondigde 'mediastop 'gaf Bridget Maasland woensdagmorgen een uitgebreid interview op Radio 538 over haar split met zanger André Hazes. Daar reageerde ze ook op de geruchten over de scheve schaats die André zou hebben gereden op Curaçao, waar hij intiem zou zijn geweest met zijn ex Monique. Bridget zei van niets te weten, maar een nieuwe onthulling doet vermoeden dat de presentatrice met die uitspraak enkel de waarheid probeert te verdoezelen.

Bridget sloeg Monique

Story onthult in de nieuwste editie van het blad (dat vanaf woensdag in de winkels ligt) dat Bridget wel degelijk achter het overspel van haar nieuwe vriend gekomen is. Zij zou daarop zelfs verhaal zijn gaan halen bij Monique, wat - hou je vast - zou hebben geresulteerd in een handgemeen. Volgens een ooggetuige zou Bridget Monique hebben geslagen.

'Ordinaire vechtpartij'

Op basis het verhaal van de ooggetuige schrijft Story: "André is ’s nachts op Moniques hotelkamer geweest en werd gesnapt toen hij daar stilletjes dacht weg te sluipen." Dat zou Bridget ontdekt hebben, waarna zij Monique heeft opgezocht en de twee "in een ordinaire vechtpartij belandden". Hoewel André in dit verhaal natuurlijk zelf de grootste boosdoener is, zou de actie van Bridget hem in het verkeerde keelgat zijn geschoten. Hij zou ter plekke een punt achter zijn prille relatie met Bridget hebben gezet. Het weerzien met Monique en hun zoon op Curaçao zou André tevens hebben doen beseffen hoe hij het gezinsleven met hen mist, aldus het entertainmentblad.

Lees ook Bridget zoekt media tóch op ondanks zelf ingestelde mediastop: 'Doodswensen waren de druppel'

In tranen op Schiphol

Story wachtte Bridget en André vorige week op op Schiphol, waarover ze schrijven: "Met een sjaal voor haar gezicht verborg Bridget Maasland op de luchthaven haar tranen. Zij en André Hazes waren net geland na een paar dagen Curaçao, waar de zanger met zijn band had opgetreden. Van dolverliefde blikken naar elkaar was geen sprake meer – het had er meer van weg dat de twee knallende ruzie hadden gehad." Dat ontkende Bridget woensdagochtend nog wel tegenover Radio 538, waar ze in tranen haar verhaal deed bij Frank Dane.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress

Justine Woutersonnbsp

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden