Willie Wartaal Beeld Bart Honingh
Willie WartaalBeeld Bart Honingh

Willie Wartaal doet bijzondere onthulling: ‘Ik vind het niet leuk om zo aangesproken te worden’

In een interview met Flair vragen we Olivier Mitshel Locadia (40), oftewel Willie Wartaal, de hemd van het lijf. Hij doet een paar interessante onthullingen.

Rapper Willie Wartaal, iedereen kent hem wel. Maar wat weten we nog niet van hem?

Verzonnen naam helemaal zat

Wat weten mensen van Olivier als ze hem écht kennen. “Ik vind het niet leuk om met ‘Willie’ aangesproken te worden, of nog erger, met de amicale versie ‘Wil’”, legt de rapper uit. Olivier vertelt dat ze deze naam zo'n twintig jaar geleden hebben verzonnen, maar eigenlijk is hij hem nu helemaal zat.

Of hij moeite heeft met het eerlijk zeggen wat hij ergens van vindt? “Als ik alles waar ik een mening over heb zou zeggen, was ik allang gecanceld”, grapt Olivier. De rapper kiest er dus bewust voor om regelmatig zijn mond te houden als er weer rare verhalen of schandalen rondgaan over mensen of situaties in de wereld.

21 december is de kortste dag van het jaar

Maar hoe zit dit eigenlijk?

Real life vs. Instagram

Uit het interview blijkt maar weer dat ieder mens ook maar een mens is. Uiteraard leidt iedereen een ander leven, maar het is niet altijd zo spannend als dat het lijkt. “Ik ben in het echt grover dan op Instagram”, vertelt Olivier. “En in het echt heb ik net zo’n saai kutleven als iedereen.”

Sinds een tijd sport de rapper veel. Hij geeft toe, nu hij zo'n enorme 'fitkech’ is, dat hij graag vet weg zou willen laten zuigen. “Als het makkelijker wordt, doe ik dat direct”, zegt Olivier. Desondanks probeert hij te omarmen dat hij een minderwaardigheidscomplex heeft, vertelt hij.

De hele ‘Echtheidsladder met Willie Wartaal’ lees je in Flair 51-2022. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

RedactieBart Honingh

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden