Mia en Dion: h��r ken je ze van Beeld Brunopress
Mia en Dion: h��r ken je ze vanBeeld Brunopress

Will you Harry me? Mia Nicolai vraagt Harry Styles ten huwelijk

Het zijn spannende tijden voor Mia Nicolai. Morgen is het zo ver: de aftrap van het Eurovisiesongfestival 2023. Samen met Dion Cooper mag zij Nederland vertegenwoordigen tijdens het welbekende liedjesfestijn. Toch is dat niet het enige waar men op focust. Tijdens de openingsceremonie liet Mia namelijk weten een oogje te hebben op een bekende Britse popidool.

Niet geschoten is altijd mis!

Idool

Mia heeft zondag tijdens de openingsceremonie van het Eurovisiesongfestival min of meer haar idool Harry Styles ten huwelijk gevraagd. Onder aansporing van ceremoniepresentatoren Timur Miroschnychenko en Sam Quek liet de zangeres weten dat haar deur altijd voor het voormalig One Direction-lid openstaat.

Harry's huwelijksaanzoek

Mia stak eerder in de voorbereiding op het songfestival niet onder stoelen of banken dat ze Harry leuk vindt en daar werd ze zondag dan ook mee geconfronteerd toen ze de turquoise loper betrad met Dion Cooper. Misschien kon ze voor hem een boodschap in de camera uitspreken, zo probeerde Sam.

“Oh nee, dat is doodeng”, vond Mia in eerste instantie. “Je vind hem toch leuk?”, spoorde Dion haar daarna ook aan, waarna Mia het toch deed. “Ik ga het gewoon zeggen. Hi Harry Styles! Ik vind je geweldig en als je me op een dag ontmoet en je wilt ook met mij trouwen, weet dat de deur altijd open is”, lachte ze.

Mia kon even later “niet geloven” dat Timur en Sam haar dat hadden laten zeggen. “Misschien krijg je wel een belletje, je weet het maar nooit”, vond Sam echter.

Bron: ANP

Charisse StoffelsBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden