Mark Rutte Beeld Brunopress
Mark RutteBeeld Brunopress

Wil je zien: dít zegt Mark Rutte over zijn seksleven

Het liefdesleven van Mark Rutte is thé talk of the town. Vorige week raakte men niet uitgepraat over een potentiële spark tussen Mark en de Italiaanse premier Giorgia Meloni. En gisteravond deed hij bij Vandaag Inside een uitspraak die voor flink wat juice zorgde...

Ad rem? Dat is onze Rutte without a doubt.

Bloemen van Mark Rutte

Love is in the air! Althans, dat denkt men. De ontmoeting tussen Mark en Giorgia vorige week was het gesprek van de dag. Nadat hij haar een bos bloemen en een kus gaf, werd er volop gespeculeerd over een mogelijke romance tussen de twee. Natuurlijk houdt Mark de lippen stijf op elkaar, maar toen hij gisteravond te gast was bij Vandaag Inside zei hij iets opmerkelijks.

De tekst gaat verder onder de video.

Geraldine Kemper over ordinair zijn op wintersport

‘Ik ga schreeuwen, ik ga zuipen, ik ga neuken in liftjes’

Minister plagen, kusjes vragen?

Presentatoren Wilfred Genee en Johan Derksen konden het niet laten om toch even te vragen hoe het nou zit tussen de twee. Terwijl het drietal de beelden van Mark en Giorgia observeren, zegt Wilfred tegen Johan: “Jij zag wel iets bloeien, toch? Tussen die twee?”

Waarop Johan antwoordt: “Ik vond de minister-president behoorlijk losbandig door de tong in haar oor te steken.”

Vervolgens werd er een fragment getoond waarin Johan een eerdere uitspraak deed over het liefdesleven van de minister-president. “Je moet toch een minister-president hebben die weet wat neuken is”, zei hij in een oude uitzending. Mark kan er wel om lachen en reageert ad rem: “Ik kan je geruststellen: ik weet wat het is!”. Het resultaat? Een applaus.

Toch kan hij het niet laten om een kleine sneer uit te delen. Hij zegt: “We weten allemaal: er zijn mensen die het doen en het er niet over hebben, èn er zijn mensen die het er heel veel over hebben en het niet doen.”

Tja, of er inderdaad wat speelt tussen Mark en zijn Italiaanse collega is niet duidelijk, maar het is good to know dat ook onze minster-president seksuele voorlichting heeft gehad.

Bron: Shownieuws, AD

Charisse StoffelsBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden