Wie is Yvonne Coldeweijer, die heftige roddels verspreidt over Marco Borsato en André Hazes? Beeld BrunoPress
Wie is Yvonne Coldeweijer, die heftige roddels verspreidt over Marco Borsato en André Hazes?Beeld BrunoPress

Wie is Yvonne Coldeweijer, die heftige roddels verspreidt over Marco Borsato en André Hazes?

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer wordt steeds bekender in Nederland met haar roddels over onder andere Marco Borsato en André Hazes. Via haar Instagram en YouTube houdt ze Nederland op de hoogte van nieuwtjes en geruchten over diverse BN'ers. Maar wie is Yvonne Coldeweijer eigenlijk en waar kunnen we haar nog meer van kennen?

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer deelt via haar YouTube-kanaal Life of Yvonne en gelijknamige Instagrampagina geruchten en roddels over diverse bekende Nederlanders. Ze neemt geen blad voor de mond en deelt graag haar mening over het lief en leed van deze celebs. Mensen zouden Yvonne kunnen kennen van televisie. Voordat ze haar roddelkanaal begon, was ze een van de deelnemers van de talentenjacht K2 zoekt K3 die in 2009 werd uitgezonden. Helaas redde ze het toen net niet tot de liveshows.

Yvonne hoefde niet bij de pakken neer te zitten, want van 2010 tot 2013 was speelde ze de rol van Telekids-personage Keet!. Hierdoor werd ze bekend bij een groter publiek. Ook heeft ze als Keet! diverse singles uitgebracht en speelde ze een rol in de Vlaamse kinderserie Amika.

Carrière

Yvonne timmerde hard aan de weg als actrice en zangeres. Zo speelde ze hoofdrollen in de musicals Wicked en The Little Mermaid. Ook was ze als stemacteur actief en deed ze in 2017 mee aan Wie is de Mol?. Yvonne is momenteel ook eigenaar van sieradenlijn Stardust.

Sinds 2015 is de actrice en zangeres actief op sociale media, maar in 2020 besluit ze zich meer te focussen op roddels en juice van andere celebrities. Yvonne haar roddels zijn populair: ze heeft maar liefst 261.000 volgers op Instagram en 148.000 op YouTube.

Lees ook Marco Borsato heeft eindelijk gereageerd op heftige geruchten en vraagt justitie om onderzoek

Roddels en juice

Roddeltante Yvonne richt zich de laatste paar maanden voornamelijk op zangers Marco Borsato en André Hazes. Volgens haar zijn Sarah en André Hazes echt uit elkaar en is er geen sprake van een pauze, al beweert Sarah van Soelen iets anders. Yvonne heeft ook zeker geen hoge pet op van Marco Borsato. Ze wijdde een hele video aan de vele affaires van de zanger en zegt ook bewijs te hebben van zijn grensoverschrijdende gedrag waar geruchten over rondgaan.

Marco Borsato heeft het Openbaar Ministerie gevraagd om een onderzoek in te stellen naar de oorsprong van de geruchten over dit grensoverschrijdende gedrag. Roddelvlogger Yvonne is niet bang voor een rechtszaak. Integendeel, ze kijkt er zelfs naar uit. Ze zegt dat ze veel bewijs heeft verzameld, wat ze niet deelt vanwege de band die ze heeft met een van de slachtoffers. Mocht er een aangifte worden gedaan tegen haar, dan zal ze deze bewijzen zeker wel delen.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress

Merel DuitBrunoPress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden