Annebel en channah Beeld Brunopress
Annebel en channahBeeld Brunopress

What?! ‘Echte Meisjes in de Jungle’-kandidaat Annebel wilde dít item meenemen naar de jungle

Eindelijk kunnen we genieten van het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Annebel, bekend van Temptation Island, maakte tijdens de Echte Meisjes-persdag bekend dat ze één ding graag in haar koffer had willen stoppen.

De realityster vertelt dat haar ervaringen in de jungle bijzonder waren. “Ik heb echt een trauma. Ik ben zo blij dat het klaar is, echt waar”, vertelde ze aan Girlscene.

Echte meisjes zijn liever níét in de Jungle?

“Als ik het terug zie dan denk ik meteen weer terug aan hoe ik me daar voelde. Ik kan het precies naar voren halen”, zegt Annebel na het kijken van de eerste aflevering.

Ze vertelt ook dat het terugzien van de beelden anders voelt, dan de momenten op Laos zelf. “Ik vind de aflevering minder heftig om te zien, dan hoe het daar daadwerkelijk was.” De intensiteit van de trip lijkt op de buis dus een stuk minder.

Een positieve vibe

Achteraf is Annebel niet echt te spreken over haar ervaringen voor de tv-serie. “Heel eerlijk, ik kan niet meer echt positieve dingen terughalen”, legt ze uit. Wél is de realityster zeker van het feit dat één item haar deelname een stuk beter had kunnen maken.

Bij Echte Meisjes in de Jungle krijgen de kandidaten helaas niet de kans om hun hele hebben en houden mee te nemen: alle meiden mogen maar een beperkte hoeveelheid bagage meeslepen naar Laos. Als het aan Annebel lag, had ze tóch de Satisfyer in haar koffer gestoken. Dan was de vibe misschien wel een stuk beter geweest in de jungle.

Slechte sfeer in de jungle

Ex-Temptation Island-ster Channah is ook niet echt positief over Echte Meisjes in de Jungle. Zewas namelijk niet blij met haar medekandidaten, maar helaas: haar contract was al getekend.

“Ik heb daarna wel gebeld en gezegd dat ik niet meer mee wilde doen”, laat ze weten. Helaas kon ze zich niet terugtrekken uit de serie. “Ik had van tevoren nog gezegd dat ik wel mee wilde doen, maar alleen als er allemaal leuke vlotte meiden meedoen. Ik had gewoon iets heel anders verwacht.”

Bron: Girlscene

Lisa CostersBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden