Waylon Beeld Brunopress
WaylonBeeld Brunopress

Waylon over Hazes-gate: ‘Ik denk dat André zich omdraait in zijn graf’

Tijdens de repetities van Holland Zingt Hazes had Waylon flink wat te zeggen over de situatie rondom Rachel en Roxeanne Hazes. Hij vindt het namelijk erg jammer hoe er met de legacy van de overleden zanger André Hazes senior wordt omgegaan.

Hij noemt de situatie ‘triest’. Ouch!

Waylon vindt het jammer

De repetities van Holland Zingt Hazes zijn in volle gang. Gerard Joling, Jamai, Karsu en Samantha Steenwijk zijn slechts een paar van de namen die voorbij komen in de line-up van het Hazes-spectacel. Ook Waylon is van de partij - al vindt hij alle drama rondom de Hazes-familie enorm jammer. “Ik denk dat André zich omdraait in zijn graf. Ja toch?” zegt hij tegen RTL Boulevard.

“Deze man had nooit deze ellende gewild. Dat kan ik me niet voorstellen. Hoe ze dat met elkaar oplossen, moeten ze zelf weten. Ik kan me niet voorstellen dat deze man deze legacy heeft achtergelaten en dat er op deze manier mee wordt omgegaan. Ik vind het zonde en triest.”

De tekst gaat verder onder de video van RTL Boulevard.

Roxeanne versus Rachel

Dít is de uitspraak van de rechter

Roxeanne vs. Rachel

Dat Roxeanne niet meedoet aan Holland Zingt Hazes is niet heel gek. Vorige maand stond ze tegenover haar moeder tijdens de veelbesproken Hazes-rechtszaak. Roxeanne spande namelijk een kort geding aan tegen haar moeder omdat ze niet wilde dat Rachel de naam ‘Hazes’ gebruikte.

Ze vond dat Rachel zich onterecht voordeed als erfgename van de overleden zanger omdat er ten tijden van André's overlijden een scheidingsprocedure liep. En als klap op de vuurpijl werd het testament van André Hazes senior ook nog eens uitgelekt...

André Hazes junior houdt zich buiten de ruzie tussen zijn moeder en zus. De zanger maakt tijdens Holland Zingt Hazes zijn langverwachte comeback. Het is zijn eerste optreden sinds september 2021. Spannend!

Bron: AD, RTL Boulevard

Charisse StoffelsBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden