Wauw: Bastiaan van Schaik toont body na maagverkleining! Beeld
Wauw: Bastiaan van Schaik toont body na maagverkleining!

Wauw: Bastiaan van Schaik toont body na maagverkleining!

Toonaangevend stylist Bastiaan van Shaik (47) heeft naar eigen zeggen heel zijn leven geworsteld met zijn gewicht. Allerlei dure diëten kwam eraan te pas, maar zonder resultaat. In juni liet hij daarom operatief zijn maag verkleinen, en nu showt hij apetrots zijn 'nieuwe' lichaam op Instagram.

Drastische maatregel

In een eerder interview aan LINDA deed de stylist uit de doeken dat hij geen andere uitweg meer zag dan het ondergaan van een maagverkleining. 'Ik heb gesport, gefietst, gebokst en semi-gezond gegeten. Maar zelfs van gezond eten eet ik te veel. Ik had nog nooit over zo’n drastische ingreep nagedacht, totdat mijn dokter ermee kwam.' Volgens de arts moest er destijds écht iets gebeuren, aangezien Bastiaan al ruim vier jaar lang een te hoge bloeddruk had.

Before and after

Het is nu drie maanden geleden dat de maagverkleining werd uitgevoerd bij Bastiaan en dat het zijn vruchten heeft afgeworpen mag iedereen weten. De stylist, die bekend is van televisieprogamma's als RTL Boulevard en Hollands Next Top Model, is in drie maanden tijd 33 kilo kwijtgeraakt. En daar is hij trots op! Op Instagram deelt hij dan ook een foto, waarop hij voor en ná de ingreep te zien is. Applaus!

Lovende reacties

Het bijschrift van de foto luidt: 'Lang getwijfeld, maar ik zet hem er toch maar op. Links vlak voor de operatie (13 juni) en rechts afgelopen zaterdag (24 sep).' De foto staat nog maar een aantal uren online, maar de lovende reacties lopen al binnen. Zo laat actrice Victoria Koblenko weten 'fuckin’ incredibly PROUD' te zijn. Ook Estelle Cruijf en Josh Veldhuizen reageren vol trots op de prestatie van Bastiaan.

Bekijk de foto die Bastiaan op Instagram plaatste hieronder!

Bron: Linda, Instagram, bastiaanvanschaik.com.

Lees ook:

Anne-Flore Muller

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden