Luuk Ikink Beeld Brunopress
Luuk IkinkBeeld Brunopress

Wat? Luuk Ikink spills the juice over Lange Leve De Liefde: ‘Er wordt zeker gesekst’

In de podcast van RTL Boulevard deelt Luuk Ikink een shocking feitje. Waar wij Nederlanders dachten dat het bij een bescheiden zoen op de bank blijft tijdens de uitzendingen van Lang Leve De Liefde, gebeurt er veel meer in de slaapkamer dan wij te zien krijgen, verklapt hij.

Kandidaten houden het niet altijd bij een voorzichtige zoen, 's avonds onder de lakens is het regelmatig feest.

Gesekst op de set

De mediajournalisten Luuk Ikink en Rob Goossens praten in de BLVD-podcast over het SBS6-datingprogramma Lang Leve De Liefde. Luuk kent een aantal oude en huidige medewerkers van het programma en doet een verrassende uitspraak over deze zogenaamde ‘spotters'. “Ze bekijken de volledige 24 uur en kiezen dan momenten die leuk zijn om in de aflevering te verwerken. En het blijkt dat er toch heel wat gaande is tussen de lakens, alleen dat wordt niet uitgezonden!”

Te ordinair

Zoals wij ons ook meteen afvroegen, vroeg Rob waarom deze spicy scènes nooit worden uitgezonden. “Op dat tijdstip mag dit op de Nederlandse televisie niet worden uitgezonden. Dat vinden ze ordinair, ook omdat er kinderen kijken”, legt Luuk uit.

De tekst gaat verder onder de video.

Extented Edition

Rob ziet mogelijkheden en begint over een ‘Extented Edition’ van Lang Leve De Liefde, waar al het gerollebol in de slaapkamer wél te zien is. “Dit houdt misschien mensen tegen om mee te doen, aan de andere kant zijn er nu ook mensen die voordelen zien. Als je van bil gaat, wordt het niet eens uitgezonden”, antwoord Luuk. “Truus uit Purmerend doet dan bijvoorbeeld niet meer mee”, wordt er gegrapt.

Bron RTL Boulevard

Renée KoopmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden