NLD/Loenen aan de Vecht/20220915 - Boekpresentatie van Roxeanne Hazes, Grapje! een kinderboek over pesten. De presentatie was in haar oude basisschool de Ludgerus.

Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie

Op de foto: Roxeanne Hazes Beeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie
NLD/Loenen aan de Vecht/20220915 - Boekpresentatie van Roxeanne Hazes, Grapje! een kinderboek over pesten. De presentatie was in haar oude basisschool de Ludgerus. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Roxeanne HazesBeeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Voorproefje nieuw lied Roxeanne Hazes: gaat dit over ruzie met moeder Rachel?

Op Instagram deelt Roxeanne Hazes alvast een stukje uit haar nieuwe nummer, dat 21 oktober uitkomt. De tekst lijkt te gaan over de ruzie tussen haar en haar moeder Rachel Hazes. Dat valt Roxeannes Instagramvolgers ook op.

Treurig nummer

“Je praat niet meer met mij, dus praat je over mij, dus praat je achter mijn rug. Ik hoop dat je begrijpt dat, we die tijd schat, krijgen we niet terug”, is het voorproefje dat Roxeanne geeft. Volgers van de zangeres denken dat de tekst over de situatie tussen Rox en haar moeder gaat. “Zo jammer 😢Ga gewoon met je moeder praten❤️”, schrijft iemand. “Iedereen zegt geweldig mooi nummer... vind het een treurig nummer. Iedereen zou liefde van zijn/haar moeder moeten krijgen. Laat je niet gek maken!”, reageert een andere volger.

Lees ook Roxeanne Hazes vraagt aandacht voor pestgedrag: ‘Dit heb ik als kind gemist’

Publieke ruzie

De publieke ruzie tussen Roxeanne en Rachel begon toen Roxeanne in Beste Zangers een uitspraak deed over haar jeugd. Toen André Hazes overleed, wilde Rachel een boek schrijven. Daardoor was Rachel er ruim negen maanden niet voor Roxeanne, vertelde de zangeres. Hierdoor heeft Roxeanne nu last van erge heimwee. Rachel is het niet eens met de uitspraken van Roxeanne en maakte dat ook bekend in de media.

Ook broer André kon zich niet vinden in de uitspraken van zijn zus Roxeanne. Op een Instagrampost van hun moeder Rachel reageerde hij destijds onder andere. “Je hebt voor ons gezorgd en gevochten als een leeuwin toen we klein waren en ik kan mij als 1 van jouw 2 kinderen totaal niet vinden in de beweringen die er over je gedaan zijn. Ik ben dankbaar voor wat jij hebt weten te maken van onze rommelige jeugd en de prestatie die je hebt geleverd door mij te maken wie ik nu ben. En van mij krijg je daar eeuwig respect voor terug.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress

Fleur HartmanBrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden