Montana en Dirk Beeld Getty Images
Montana en DirkBeeld Getty Images

Verdrietig nieuws: Montana Meiland en Dirk eindigen 2022 niet samen met elkaar

Montana Meiland en haar vriend Dirk hebben besloten om uit elkaar te gaan net voor de jaarwisseling. Montana maakte vandaag via Instagram bekend dat de twee een punt achter de relatie hebben gezet.

Montana en Dirk waren al een flinke tijd samen, maar liefst acht jaar lang.

Relatiecrisis

De twee hebben een hoop meegemaakt. Zowel leuke als minder leuke momenten. Erica, Montana’s moeder, schreef in haar boek dat de twee een aantal jaar geleden in een diepe relatiecrisis zaten. Dirk wilde namelijk dat Montana haar baan zou opzeggen en huisvrouw zou worden.

“Twee jaar geleden hadden Dirk en zij een soort crisis. Hij zei: ‘Als ik afgestudeerd ben en werk heb, verdien ik meer dan jij en moet jij meer in het huishouden gaan doen’.” Montana haar reactie was toen: “Dat gaat niet gebeuren, want ik werk ook keihard. Als jij dat echt vindt, dan maak ik het uit’", was te lezen in Erica's boek.

Eigen weg

Echter hebben Montana en Dirk hun problemen weten op te lossen en gingen zij samen verder. De twee hebben ondanks hun acht jaar lange relatie nooit samengewoond. Dirk woont in Leiden en Montana in Noordwijk.

Op haar Instagram deelde Montana het verdrietige nieuws dat het koppel besloot niet meer samen verder te gaan. “We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten. We hebben elkaar lief maar gaan ieder ons eigen weg", volgt het bericht.

Bron: Libelle

Renée KoopmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden