Verdrietig nieuws: Janice Blok en Donny Roelvink reageren op geruchten over relatiebreuk Beeld em
Verdrietig nieuws: Janice Blok en Donny Roelvink reageren op geruchten over relatiebreukBeeld em

Verdrietig nieuws: Janice Blok en Donny Roelvink reageren op geruchten over relatiebreuk

De geruchtenmolen rondom de relatie van Donny Roelvink en Janice Blok draait al een aantal dagen op volle toeren. Volgens meerdere bronnen zouden de twee uit elkaar zijn, maar er werd nog niets bevestigd door Donny en Janice zelf. Vrijdag plaatste Janice op haar Instagram stories eindelijk hoe de vork in de steel zat.

Donny Roelvink en Janice Blok uit elkaar

Er werd eerder al heel wat gespeculeerd over de relatie van Donny en Janice. Vrijdag maakte Janice bekend dat het inderdaad over en uit was tussen haar en het broertje van Dave Roelvink. Het viel heel wat volgers op dat Janice een tijdje afwezig was op Instagram, waardoor volgers al dachten dat er iets aan de hand was tussen haar en Donny. Dit werd in haar Instagram stories later bevestigd: "De reden van mijn afwezigheid is omdat de geruchten kloppen. Donny en ik hebben definitief besloten om een punt te zetten achter onze relatie."

Geen ruzie

Maar van ruzie tussen de twee is geen sprake volgens Janice. "Wel wil ik erbij vertellen dat de reden van onze breuk niet is om wat jullie allemaal online gelezen hebben. Wat de reden wel is, willen wij graag voor ons houden." Ze gaat verder: "We zijn nog steeds gek op elkaar en hebben gelukkig geen ruzie. Maar soms loopt het leven anders dan je verwacht."

Lees ook Gemist: Donny Roelvink krijgt de volle laag in Ranking the stars

Hoofdstuk afsluiten

Veel laat Janice dus niet uit over de breuk, maar ze vraagt haar volgers om respect te hebben voor hun keuze. Ze schrijft: "Ik wil dit hoofdstuk dan ook graag afsluiten. Over een aantal weken ben ik er weer en kunnen we weer lachen." Ook Donny post de Story op zijn eigen verhaal. Beide hebben hun accounts op Instagram op privé gezet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

null Beeld

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Brunopress

Anne-Fleur Reitsmaem

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden