NLD/Berkel en Rodenrijs/20190311 - Boekpresentatie van het kinderboek DUNYA Een hemels hondenleven - van Monique Westenberg. Op de foto: André Hazes / Andre Hazes met partner Monique Westenberg en zoon André / Dré / Dreetje Beeld Arjo Frank Kievits
NLD/Berkel en Rodenrijs/20190311 - Boekpresentatie van het kinderboek DUNYA Een hemels hondenleven - van Monique Westenberg. Op de foto: André Hazes / Andre Hazes met partner Monique Westenberg en zoon André / Dré / DreetjeBeeld Arjo Frank Kievits

Vakantiegangers spotten André en Monique samen in wc-hokje: verliet hij Bridget voor zijn ex?

De geruchtenmolen draait deze maand overuren. Nederland krijgt de ene na de andere grote showbizzbreuk voor haar kiezen, met als opvallendste split toch wel die van André Hazes (26) en Bridget Maasland (45). Het stel liet maandagmorgen weten dat hun relatie na drie maanden bezweken is onder de druk van de roddelpers, maar is dat wel de échte reden achter hun opmerkelijk snel bekoelde liefde?

Van 0 naar 100 (en weer terug)

Tot halverwege vorige week leek alles nog koek en ei. De hart-emoji's en zoenfoto's vlogen volgers om de oren nadat Bridget haar jongere liefde opzocht op het zonnige Curaçao. Maar na de terugkeer in Nederland zou het fout gegaan zijn. Er werd een punt achter de relatie gezet en André zou uitgerekend op Valentijnsdag zijn spullen hebben opgehaald bij Bridget thuis. Zo hard als ze in november van stapel liepen, zo acuut lijkt hun 'sprookje' nu te eindigen...

Opmerkelijke beelden

Het koppel gaf de media de schuld van hun liefdesbreuk, iets waarmee meteen door meerdere kenners korte metten werd gemaakt. De twee lijken er de daadwerkelijke reden dan ook mee te willen verbloemen. Is er toch niet iets voorgevallen op Curaçao, waar ook André's ex Monique samen met hun zoontje André Jr. aanwezig was? Langzaamaan lijkt het wel die kant op te vallen. Shownieuws heeft videobeelden bemachtigd waarop te zien is hoe Monique en André vlak na elkaar uit hetzelfde toiletgebouw bij een Curaçao's strand wandelen.

Gezellig als vanouds?

Eerst Monique, ietwat onopvallend met zonnebril, vervolgens André, die iets uitbundiger uit het gebouwtje sprint. En dat niet alleen nog voordat de kogel bij André en Bridget door de kerk was, maar zelfs nog vóór Bridget aankwam op het eiland - Monique arriveerde al een krappe week eerder op de Antillen. Volgens de maker van de video waren de twee ongeveer een kwartier in het hokje, schrijft de entertainmentsite. Privé meent overigens meerdere beelden te hebben ontvangen van de twee exen op het eiland, aangeleverd door verschillende ooggetuigen. De Telegraaf schrijft hier nog over: "Wie Monique en André daar op het eiland samen zag en van niets wist, zal niet hebben vermoed dat zij drie maanden uit elkaar waren."

Wantrouwen?

Vervolgens zou Bridget's verblijf op Curaçao compleet anders zijn gelopen dat ze voor ogen had. Volgens Privé arriveerde de presentatrice de ochtend na André's al eerder geplande concert op het eiland, waarna tot in de vroege uurtjes zou zijn gefeest. De zanger stond dan ook niet op zijn nieuwe liefde te wachten toen ze de aankomsthal binnenliep. "Bridget is van alle passagiers uit haar toestel nog als enige over wanneer zij, ten langen leste, aan de bar maar een cola bestelt. [...] Na 32 minuten wachten verschijnt eindelijk André’s manager Sjoerd Bodewes die Bridget ’sorry’ zeggend ophaalt en haar André brengt", aldus Privé. Ook opvallend: Bridget arriveerde zondag 9 februari, om de woensdag daarop alweer huiswaarts te keren, een vrij kort verblijf voor zo'n verre bestemming. Zou ze zich zo'n zorgen hebben gemaakt om het samenzijn van André en zijn ex op een tropisch eiland, dat ze zelfs voor amper vier dagen bereid was naar de Nederlandse Antillen af te reizen?

Lees ook André en Bridget krijgen ervan langs: 'Hoezo zijn de media schuldig aan de breuk?'

Rollercoaster-liefde

De twee maakten half november met veel bombarie hun relatie wereldkundig, één dag nadat bekend werd dat André en Monique Westenberg – met wie hij zoontje André Jr. kreeg – uit elkaar waren. Het was Monique die meteen liet doorschemeren dat André ‘een ander’ had. André en Bridget beweerden elkaar destijds “pas een week te kennen”, maar bleken al jaren eerder (op de bruiloft van Patty Brard) intiem te zijn geweest. Ook omdat hun socialmediakanalen vrijwel direct overstroomden met kleffe liefdesbetuigingen – terwijl ze aangaven “het voor de betrokken kinderen rustig aan te willen doen”werd daar door menigeen ernstig aan getwijfeld.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws.nl, NU.nl, Telegraaf.nl | Beeld: Brunopress, Peter Smulders

Justine WoutersonArjo Frank Kievits

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden