Finale van het AVROTROS-programma Wie Is De Mol? bij VondelCS, Amsterdam Op de foto: Nikkie de Jager - Nikkie Tutorials Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Finale van het AVROTROS-programma Wie Is De Mol? bij VondelCS, Amsterdam Op de foto: Nikkie de Jager - Nikkie TutorialsBeeld EM-Press/Patrick van Emst

Uitstel, maar zéker geen afstel: déze BN’ers hebben in 2020 hun huwelijk wegens corona moeten verzetten

Iedereen die dit jaar wilde trouwen heeft voor een lastig dilemma gestaan: stellen we het huwelijk uit of houden we het kleinschalig? Flair heeft alle BN'ers die dit jaar wél zijn getrouwd al opgesomd in een ander lijstje; dít zijn de bekende koppen die in 2020 hun huwelijk helaas hebben moeten uitstellen.

Nikkie de Jager

In augustus 2019 maakte de 26-jarige beautyvlogger met een aantal foto's bekend dat ze ten huwelijk was gevraagd door haar vriend Dylan. Helaas moet het stel vanwege corona hun huwelijk voorlopig uitstellen. "Dat we het uitstellen betekent niet dat het niet meer gaat gebeuren. Het betekent dat we het gaan doen op een tijdstip dat het voor ons, onze familie en onze vrienden veiliger is", vertelde Nikkie in een video op YouTube.

Astrid Joosten

Ook Astrid Joosten heeft haar huwelijk moeten verplaatsen. De presentatrice zou eigenlijk in juni trouwen met haar vriend Rob Peters. Het koppel heeft nog geen nieuwe datum. "Maar het zal zeker volgend jaar zijn. Zonder corona was ik al maanden getrouwd!", zei Astrid er eerder over. De presentatrice is twee jaar samen met Rob. Ze verloor in 2012 haar man Willem Ennes aan alvleesklierkanker. Met hem was ze meer dan twintig jaar samen.

Guus Meeuwis

Vanwege de coronacrisis hebben ook Guus Meeuwis en zijn verloofde Manon Meijers besloten hun bruiloft met een jaar uit te stellen. "De bruiloft is uitgesteld, niet afgesteld", benadrukt Guus. "Het gaat nog steeds supergoed in de liefde. We vonden dat wij de bruiloft verdienden waar omhelzingen en geen anderhalve meter tussen bij pasten. De gezondheid van alles en iedereen is belangrijker dan de dingen die gepland stonden, dus het is wel te accepteren."

Thierry Baudet

Dit jaar zou het echt gebeuren: Thierry en Davide zouden elkaar eindelijk het jawoord geven, maar corona gooit roet in het eten. De plannen voor een bruiloft zijn op de lange baan geschoven. "Eigenlijk mag ik daar niks over zeggen, maar ik zal het ook niet ontkennen", reageerde de Forum-leider lachend in een interview met RTL Boulevard. Toen Thierry Baudet in de zomer van 2018 zijn verloving met de toen 22-jarige Davide Heijmans aankondigde, wist vrijwel niemand dat de twee een relatie hadden.

Lees ook Nikkie de Jager stelt huwelijk met vriend Dylan uit vanwege corona

Remy Bonjasky

"Ons huwelijk is in het water gevallen", vertelde Bonjasky aan het einde van de podcast Een-tweetje met Yves: ondernemen in tijden van corona. "In juni zouden Renate en ik in Italië gaan trouwen en dat gaat helaas niet door, dus dat is voor ons ook zuur." De 44-jarige Bonjasky voegt er snel aan toe dat van uitstel geen afstel komt. "Nee, we gaan sowieso trouwen." In 2016 kregen Bonjasky en zijn vriendin Renate samen een dochter: Skye Rose. Bonjasky heeft ook twee zonen uit eerdere relaties. De oud-kickbokser woont samen met zijn vriendin en kinderen Cassius, Dean en Skye in Almere.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress

Paulien BergwerffEM-Press/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden