Jaimie Vaes Beeld Brunopress
Jaimie VaesBeeld Brunopress

Uh oh: Jaimie Vaes haalt uit naar Yvonne Coldeweijer

Jaimie Vaes en juicequeen Yvonne Coldeweijer zijn duidelijk geen vriendinnen van elkaar. Jaimie haalt namelijk flink uit naar Yvonne op Instagram. Again.

“Wanneer houdt het nou een keer op, de leugens en verzinsels over mij?”, schrijft ze boos.

Video Jaimie en telefoongesprek

Een jaar geleden deelde Yvonne bewakingsbeelden waarin te zien was hoe Jaimie werd mishandeld door haar ex Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine. Uiteindelijk werd bekend dat Jaimie de beelden naar Yvonne had gestuurd om uit de gewelddadige relatie met haar ex komen. “Als ik dit nu niet doe, dan kom ik er echt nooit van af. Het ergste is nog, het wordt alleen maar erger”, zei ze in een telefoongesprek met Yvonne.

“Ik denk nog steeds dat ze de juiste keuze heeft gemaakt”, zei Yvonne hierover op Instagram.

Ruzie

Er ontstond een heuse mediastorm en er volgde verschillende rechtszaken tussen Jaimie en Jorik. (Inmiddels zijn de twee een respectvol co-ouderschap aangegaan en lijkt alles oké). However, nu blijkt er een soort vete te zijn ontstaan tussen Jaimie en Yvonne. Maar waarom dan?

Eerder deze week plaatste Yvonne een verhaal waarin een van haar ‘spionnen’ claimde dat Jaimie haar middelvinger had opgestoken naar het personeel van Transavia omdat ze haar vlucht had gemist. Volgens Jaimie is daar niets van waar. Op Instagram plaatste ze een story waarin ze flink uithaalt naar de roddelkoningin.

“Wanneer houdt het nou een keer op, de leugens en verzinsels over mij? Om mij bewust in een slecht daglicht te plaatsen? Je afgunst lijkt bijna op ongezonde jaloezie, vriendin”, schrijft Jaimie. “Begint vermoeiend te worden dit. Iedere keer hoop ik dat we liever voor elkaar kunnen zijn, maar jij voedt alleen maar haat. Dit moet stoppen! We hebben allemaal even kunnen genieten van je highlights over mijn ellende… Hoe ver wil je nog gaan?”

De tekst gaat verder onder de foto.

Screenshot Instagram story Jaimie Vaes Beeld Instagram Jaimie Vaes
Screenshot Instagram story Jaimie VaesBeeld Instagram Jaimie Vaes

Ook Yvonne plaatste een story, waarin ze reageert op Jaimies uitspraken. Die houdt voet bij stuk en zegt dat het verhaal wat ze heeft gedeeld gewoon waar is. Oh, the drama...

Tekst gaat verder onder de foto.

Screenshot Instagram story Yvonne Coldeweijer Beeld Instagram Yvonne Coldeweijer
Screenshot Instagram story Yvonne ColdeweijerBeeld Instagram Yvonne Coldeweijer

Knettergek

Jaimie besloot om weer een reactie te geven op ‘internet trol’ Yvonne. “Dat ik hierop reageer is eigenlijk van de gekke, maar het is blijkbaar nodig om te bewijzen dat deze vrouw echt knettergek is geworden.”

“Je treurige poging om maar door te gaan en je gelijk te willen halen gaat niet lukken, maar wat ben je nou eigenlijk aan het doen? Heb je dit nou zo hard nodig om die kleding aan de man te brengen? Of gaat het misschien echt niet goed in je bovenkamer?”

“Kunnen we nu verder met de orde van de dag? En ik stel voor dat jij hulp gaat zoeken”, sluit Jaimie haar monoloog af. We zijn benieuwd of Yvonne weer gaat reageren op dit statement. Oh, the drama...

ReactieJaimie Vaes Beeld Instagram Jaimie Vaes
ReactieJaimie VaesBeeld Instagram Jaimie Vaes

Bron: Mediacourant

Charisse StoffelsBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden