martijn nicole MAFS Beeld RTL
martijn nicole MAFSBeeld RTL

Trouble in paradise: dit koppel uit ‘Married At First Sight’ is helemaal klaar mee

Wie het datingprogramma Married At First Sight (nog) niet heeft gekeken, of een paar afleveringen achterloopt, kan maar beter wegkijken. Dit artikel bevat namelijk spoilers.

Herrie in de tent

Voorheen zagen we dat MAFS-koppel Martijn en Nicole elkaar een tweede kans gaven, maar nog geen vierentwintig uur later ging het opnieuw mis. Er werd kritiek geleverd op de rijstijl, er werd met wijn gegooid, en er werd woest weggelopen. Martijn zegt dat hun karakters botsen terwijl Nicole benoemt dat Martijn haar triggerde. Om de liefde opnieuw een kans te geven, zag het stel he-le-maal niet meer zitten. Tja, zo’n wijnvlek krijg je er toch moeilijk uit. “Het boek Nicole is gesloten”, zegt Martijn.

Scheidingspapieren

In het zonnige Italië zetten Martijn en Nicole een punt achter hun turbulente relatie. De reden? Volgens Carlo was er sprake van veel miscommunicatie. In zijn afscheidsbrief zegt Martijn: “Het ging altijd om jou”. Hij voelde zich ‘niet gezien’ volgens expert Patrick.

Ditzelfde geldt voor Nicole, die aangeeft dat ze veel heeft gehuild tijdens de opnames. Terwijl ze haar brief voorleest, zegt ze: “Ik zal dan ook nooit begrijpen hoe je in dit experiment kunt stappen om vervolgens na 24 uur al op te geven. Heel erg jammer, want hierdoor heb ik geen kans gekregen in dit experiment waar ik met zo veel vertrouwen in ben gestapt.”

Hoe nu verder?

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade sprak met Nicole over deze heftige periode. Daar mocht een fles wijn – natuurlijk – niet bij ontbreken. Hoewel Nicole kon lachen om het cadeau, gaf ze algauw aan dat ze haar excuses heeft aangeboden voor de wijn-gate. Ook zegt ze geen contact meer te hebben met Martijn. “Zodra de camera uit staat, is Martijn een ander persoon”, vertelt ze. Tijdens de opnames heeft Nicole zich onveilig gevoeld en is ze tijdens een autoritje uit de auto gestapt.

Inmiddels gaat het een stuk beter met Nicole. Er is zelfs plek voor een nieuwe man in haar leven. Al moet het wel de juiste zijn. “Het moet meteen goed voelen”.

Nieuw MAFS-koppel

Nu Martijn en Nicole definitief uit elkaar zijn, worden ze vervangen door het nieuwe koppel Stephen en Patricia. Married at First Sight wordt elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur uitgezonden bij RTL 4. En bij Videoland kun je alvast vooruit kijken.

Bron: AD, RTL Boulevard

Charisse StoffelsRTL

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden