BOOS Beeld Brunopress
BOOSBeeld Brunopress

Tim Hofman verklapt: uploaden ‘BOOS’-aflevering over ‘The Voice of Holland’ was bijna mislukt

Direct in de eerste maand van 2022 plaatste BOOS een schokkende video over misstanden rondom The Voice of Holland. Heel Nederland praatte erover, nog voor de aflevering te zien was. Bijna mislukte het uploaden, deelt presentator Tim Hofman op zijn Instagram.

Glitch binnen YouTube

Tim deelt een foto van hem met BOOS-collega Marije de Roode, waarbij hij schrijft: “Niemand weet het, maar de upload dreigde te mislukken en zou misschien pas 19.00 uur komen.” Het was bekend dat de aflevering over The Voice om 16:00 uur online zou komen. “Er was namelijk een glitch binnen YouTube die dag en we hangen hier (op de foto, red.) met YouTube Londen, Berlijn en Zurich aan de telefoon omdat er totale paniek was”, verklaart de presentator.

Iedereen moest huilen

“De oplettende kijker heeft het misschien gezien: om 16.00 uur tweette ik ‘sorry, we zijn later’. Tot iemand riep: ‘Verdomd! We zijn online.’ Tweetje verwijderd en iedereen moest huilen”, vervolgt Hofman.

De tekst gaat verder onder de post.

Kirsten (32) deelde haar ervaring

met grensoverschrijdend gedrag bij ‘The Voice’

Seksueel grensoverschrijdend gedrag

Het team van BOOS stelde in de beruchte aflevering dat er al jarenlang sprake was van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van TVOH. Coaches Ali B en Marco Borsato werden beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag door meerdere vrouwen, net als bandleider Jeroen Rietbergen en een itemregisseur, van wie de naam niet bekend werd gemaakt. Nog altijd loopt het onderzoek van het OM. Wegens gebrek aan bewijs is door het OM besloten om de itemregisseur niet te vervolgen.

Bron: De Telegraaf

Fleur HartmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden