Pers Gooische Vrouwen Beeld Videoland
Pers Gooische VrouwenBeeld Videoland

Throwback: zo zagen de Gooische moeders er vroeger uit

Echte Gooische moeders Bo, Pauline, Florine, Kimberly en Leslie: wie kent ze niet? In 2008 leerden we de dames kennen als echte Gooische meisjes en bijna 15 jaar later zijn de dames nog steeds razend populair. Tijd voor een throwback: zo zagen de Gooische moeders er vroeger uit!

Heel eerlijk: de dames zijn eigenlijk geen spat veranderd. Je herkent ze meteen, toch?

Zo zagen de Gooische moeders er vroeger uit

Gooische moeders Bo Wilkes, Pauline Wingelaar, Florine Hofstee, Kimberly Bosman en Leslie Keijzer hebben al veel met elkaar meegemaakt. De dames zijn momenteel heel druk met het moederschap en proberen alle ballen in de lucht houden, wat soms best een uitdaging is. Toen ze meededen aan Echte Gooische Meisjes hadden ze hele andere (luxe)problemen, die ze vol hilariteit en zelfspot aan de kijkers showden.

Benieuwd hoe de Gooische moeders er vroeger uitzagen toen ze nog Gooische meísjes waren? Wij hebben een paar foto's uit de oude doos verzameld.

Persfoto's Echte Gooische Meisjes

In 2008 begon het avontuur voor de Gooische Meisjes. Dit waren toen de persfoto's die het hele internet over gingen. Herken jij ze terug?

Tekst gaat verder onder de foto.

Tekst gaat verder onder de foto.

Feesten met de meisjes

De Gooische meisjes waren zeker niet vies van een feestje. Hieronder zie je een paar foto's van een wilde nacht in Café Sientje.

Tekst gaat verder onder de foto.

Modemeisjes

De mode van meer dan 10 jaar geleden was wel heel anders dan nu, hè?

Tekst gaat verder onder de foto.

Sexy shoot

De Gooische meisjes zijn 13 jaar geleden een keer uit de kleren gegaan voor tijdschrift FHM. Oeh la la!

Tekst gaat verder onder de foto.

Nieuw seizoen Echte Gooische Moeders

Binnenkort is er weer een nieuw seizoen van onze favoriete guilty pleasure Echte Gooische Moeders. De dames gaan samen naar Ibiza en Ameland, Bo is haar bruiloft aan het plannen en Pauline is druk bezig met een groot feest voor Harmens 50e verjaardag. Vanaf 8 mei zijn de moeders weer te zien op Videoland met een nieuw seizoen Echte Gooische Moeders.

Bekijk hier een sneak peek van het nieuwe seizoen. Can’t wait!

Merel DuitVideoland

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden