Charly Luske en Tanja Jess Beeld Brunopress
Charly Luske en Tanja JessBeeld Brunopress

Tanja Jess zoekt rust in wellness retreat na turbulente tijd met Charly Luske

Charly Luske en Tanja Jess hebben het de afgelopen periode niet makkelijk gehad. Eerder dit jaar kwam het overspel van Charly Luske naar buiten en ook willen ze er volledig zijn voor hun dochter die vol in transitie is.

Ondanks het overspel van Charly en alle meningen van buitenaf bleven Tanja en Charly bij elkaar. Om een en ander te verwerken, verblijft Tanja nu in een wellness retreat.

Niet zonder slag of stoot

“Een relatie is altijd work in progress”, zegt Tanja. “Ik zit niets voor niets in een wellness retreat”, deelt ze aan de camera’s van RTL Boulevard. “Dat is af en toe wel echt nodig als er zoveel speelt.”

“Als je vandaag zegt ‘we gaan voor elkaar’ kun je evengoed alsnog morgen denken ‘toch maar niet’. Dus eigenlijk blijft dat altijd.” Ze laat weten dat een lange relatie nooit zonder slag of stoot verloopt. Het is soms hard werken. “Je moet iedere keer kijken: is er nog genoeg om voor te knokken?”

Hulp zoeken

“We zijn wel heel erg met elkaar verbonden”, vervolgt Tanja het interview over haar huwelijk met Charly. “Maar dat is ook elke keer weer zoeken. Met elkaar in gesprek blijven is heel belangrijk.” Ze geeft aan dat soms een beetje begeleiding krijgen heel belangrijk is en enorm kan helpen.

Ook spreekt ze zich uit over de mediawereld. “Het speelt natuurlijk allemaal al veel langer dan toen het in de media kwam”, vertelt Tanja. Het stel was al een heel stuk verder in het proces toen het nieuws naar buiten kwam. “Ik had het liever in de privacy van het gezin opgelost in plaats van dat heel Nederland zich ermee ging bemoeien.”

Transitie dochter Alice

Ook hun dochter Alice heeft de laatste tijd veel media-aandacht gekregen omdat ze in transitie zit. Tanja geeft aan dat zij en Charly haar als ouders volledig steunen en er zoveel mogelijk voor haar proberen te zijn.

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze dagelijkse nieuwsbrief of wekelijkse nieuwsbrief.

Bron Story

Renée KoopmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden