Nadia Moussaid Beeld Brunopress
Nadia MoussaidBeeld Brunopress

Talkshow time: zóveel mensen keken naar de nieuwe talkshow van Nadia Moussaid

Ons land is weer een talkshow rijker. Aan Nadia Moussaid de taak om tv-kijkend Nederland te informeren en entertainen met haar programmaNadia, waarin ze met deskundigen en het publiek in gesprek gaat over maatschappelijke kwesties.

Hoe ging het met de kijkcijfers?

Half miljoen kijkers

Nadia is haar nieuwe talkshowavontuur begonnen met 574.000 kijkers. Daarmee staat haar praatprogramma Nadia (NPO 1) volgens Stichting KijkOnderzoek op de negentiende plek van best bekeken programma’s van maandag.

Daarmee scoort Nadia redelijk gemiddeld voor dat tijdslot. Khalid & Sophie, dat de afgelopen maanden op hetzelfde tijdstip op NPO 1 te zien was, trekt gewoonlijk zo tussen de 500.000 en 800.000 kijkers.

In Nadia ontvangt de presentatrice gasten en ervaringsdeskundigen die over één bepaald thema praten. Anders dan in andere talkshows zijn er geen BN’ers te gast.

De tekst gaat door onder de Instagram-post.

Goed in de keuken én single?

Deze nieuwe datingshow zoekt nog kandidaten

Vandaag Inside

Vandaag Inside was maandag met 981.000 kijkers op SBS6 de best bekeken talkshow. Het programma staat op de vijfde plek in de kijkcijfer top 25. Op1 op NPO 1 volgt op de veertiende plek met 695.000 kijkers en daaronder staat Jinek op de zestiende plaats met 649.000 kijkers op RTL 4.

Het best bekeken programma van maandag was het NOS Journaal van 20.00 uur met ruim 1,6 miljoen kijkers. Daarna volgt, ook op NPO 1, Tussen Kunst en Kitsch met ruim 1,1 miljoen kijkers. Het Half Acht Nieuws (RTL 4) completeert de top 3 met bijna 1,1 miljoen kijkers.

Bron: ANP

Charisse StoffelsBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden