2018-09-21 18:55:04 AMSTERDAM - Sylvie Meis na afloop van de premiere van Elvy's Wereld So Ibiza! in Pathe Arena in Amsterdam. ANP COPYRIGHT MMP MISCHA SCHOEMAKER Beeld MMP
2018-09-21 18:55:04 AMSTERDAM - Sylvie Meis na afloop van de premiere van Elvy's Wereld So Ibiza! in Pathe Arena in Amsterdam. ANP COPYRIGHT MMP MISCHA SCHOEMAKERBeeld MMP

Sylvie Meis zwijgt bewust over liefdesleven: 'Ik moet leren van mijn leven'

Sylvie Meis (41) bevestigde een aantal weken geleden te zijn verloofd met haar eveneens 41-jarige geliefde Niclas Castello. Meer dan dat wil ze niet kwijt over haar liefdesleven, en dat heeft alles te maken met haar verleden.

Als het aan Sylvie ligt, houdt ze tegenwoordig haar lippen het liefst stijf op elkaar als het aankomt op haar liefdesleven. "Ik bescherm zo mijn relatie, ik neem het heel serieus", zegt ze tijdens de lancering van haar eigen brillenmerk tegen het Duitse GALA. "We hebben een bevestiging van onze verloving gegeven maar daar willen we het bij laten. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel, heel gelukkig ben."

Nederland vs. Duitsland

Sylvie wil zich vooral beschermen tegen de Nederlandse media en niet eens zo zeer tegen de Duitse pers. "In mijn thuisland zijn de krantenkoppen nog erger. Het is elke week een storm van aandacht in Nederland. Hier in Duitsland heb ik meer rust. Duitsland is mijn meditatieland."

Dikke huid

De socialite zegt sterk te blijven omdat ze weet dat al die verhalen die over haar en haar vriend Niclas Castello de ronde doen niet echt zijn. "Je moet een behoorlijk dikke huid hebben", geeft ze toe. "Mijn truc is om de headlines niet meer te lezen, ze gewoon te negeren en door te gaan."

Levenslessen

Toch vindt Sylvie het lastig dat ze niet uitgebreid haar liefde voor Niclas van de daken kan schreeuwen. "Dat is soms moeilijk. Ik ben heel blij en wil het echt vertellen. Maar ik moet leren van mijn leven en daarom zwijg en glimlach ik alleen en haal ik hoogstens mijn hand door mijn haar om mijn verlovingsring te tonen."

Stroomversnelling

Sylvie en Niclas ontmoetten elkaar begin juni op het huwelijk van een vriendin van de presentatrice, waar de vonk tussen de twee zou zijn overgeslagen. Slechts enkele maanden later is hun relatie al in een stroomversnelling geraakt. Voordat het stel hun verloving bevestigde, deden al geruchten de ronde over een verloving toen Sylvie met een gigantische ring werd gezien.

Lees ook Pijnlijk? Werknemers Sylvie Meis wedden over duur van haar relaties

Liefdesleven

Sylvie was van 2005 tot 2013 getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. In 2017 verloofde de presentatrice zich met de steenrijke zakenman Charbel Aouad, maar dat kwam nooit tot een huwelijk. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP

Carolien TsaoMMP

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden