Sylvia Geersen reageert op uitspraken Sam�: ?Heel jammer? Beeld JPF Foto
Sylvia Geersen reageert op uitspraken Sam�: ?Heel jammer?Beeld JPF Foto

Sylvia Geersen reageert op uitspraken Samé: ‘Heel jammer’

Eindelijk mogen Sylvia Geersen (37) en Joris Smits (37) van de daken schreeuwen dat ze nog steeds een stel zijn. In een nieuwe aflevering van Realitea blikken de twee terug op de reünie van De Bachelorette, waarin de nodige kaarten op tafel werden gelegd.

Zo vertelt de voormalig vrijgezel dat de setting tijdens de reünie voor haar niet bepaald comfortabel was én doet ze een boekje open over de uitspraken van deelnemer Samè.

Ongemakkelijk gevoel

Sylvia legt aan presentator Fawry uit waar het ongemakkelijke gevoel dat ze had tijdens de reünie, vandaan komt. “Ik heb in de tussentijd natuurlijk met Joris het een en ander opgebouwd, dat is gewoon mijn vriend en in een keer zijn al die mannen daar weer”, vertelt ze. “Het voelde echt weer even zoals in het begin van het programma: al die ogen zijn weer op je gericht”, voegt ze eraan toe.

Lovebirds Sylvia Geersen en Joris Smits over de toekomst

“Een kindje en een bootje”

Uitspraken Samé

Toch vond de Bachelorette het ook vooral heel leuk om alle mannen weer te zien. Tenminste, bijna alle mannen. Over de uitspraken van Samé, die de finalist van het programma op het Youtube-kanaal van RUMAG deed, was het model iets minder goed te spreken. Samé vertelde daar onder meer dat het programma niet is wat het lijkt, dat hij teksten voorgeschoteld kreeg die hij voor moest lezen èn dat het tussen Sylvia en hem helemaal niet zo rooskleurig was als het programma voor deed komen.

Andere belevenis

Sylvia heeft de situatie anders beleefd, legt ze uit aan Fawry. “Ik vond het leuk om iedereen te zien en Samé hoort daar bij”, zegt ze over het ogenschijnlijke misverstand. Als Fawry haar vervolgens confronteert met het feit dat ze op Instagram alle mannen volgt behalve Samé, vertelt ze dat dat geen bewuste actie was, al heeft Samé wel ‘hier en daar wat uitspraken gedaan’.

“Ik vind dat wij een heel mooi avontuur hebben beleefd en ik heb het heel anders beleefd dan dat hij zegt. Ik vind het jammer dat er uitspraken zijn gedaan”, sluit Sylvia het onderwerp af.

Bron: RTL Boulevard

Fabienne KamphuisJPF Foto

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden