suzan en freek Beeld Brunopress
suzan en freekBeeld Brunopress

Suzan en Freek staan oog in oog met déze internationale superster: ‘Ik raakte in paniek’

De vakantie van zangduo Suzan en Freek eindigt met een spetterend hoogtepunt. Tijdens hun laatste avond in New York lopen ze een wereldster tegen het lijf. Tijdens een gesprek met Domien Verschuuren op Qmusic vertellen ze over deze bijzondere ontmoeting.

Wie denk je dat het was?

Suzan en Freek spotten Ed Sheeran

Suzan en Freek zaten deze week op de laatste avond van hun vakantie in de Verenigde Staten opeens oog in oog met wereldster Ed Sheeran. Hoewel de superster met pet en zonnebril dacht onherkenbaar te zijn, had het zangduo uit de Achterhoek meteen door wie er naast hen was komen zitten. Bij het weggaan hebben ze hem ook even aangesproken, vertellen ze.

Het zangduo had net lekker gegeten op het dak van het One Hotel in New York, toen Sheeran opeens aan het tafeltje naast hen kwam zitten. “Ik dacht: what the f*ck dit is Ed Sheeran”, vertelt Suzan. “Ik dacht dat ik in zo’n geval best kalm zou blijven, maar ik moest nadat we weg waren gegaan echt even puffen omdat ik een soort van in paniek was.”

De Britse zanger zat met zijn vrouw en producer en Suzan en Freek konden alles horen wat er gezegd werd. “Ze zeiden dat ze een hele drukke week hadden gehad met de promotie van de nieuwe plaat”, aldus Freek. Omdat het dus leek op een rustig etentje, besloten de Achterhoekers om niet om een foto te vragen. “We weten zelf hoe dat gaat, als er een iemand op de foto gaat, dan volgt het hele terras”, zegt Freek.

De tekst gaat door onder de Instagram-post.

Documentaire Suzan & Freek op Netflix

‘Er wordt gewoon in gekibbeld’

Ongemakkelijk

Toch vond het duo dat ze ook niet niks konden doen, dus moest Freek van Suzan iets gaan zeggen tegen Sheeran, vertellen ze. “We liepen langs en toen zei ik: gefeliciteerd met het nieuwe album en de mooie documentaire, want die had ik net daarvoor in het vliegtuig gezien”, vertelt Freek. Ook zei hij de superster dat ze hem super inspirerend vinden. Een lang gesprek werd het niet.

“Nadat we dat gezegd hadden dachten we meteen ook wel van: en nu weer wieberen voor het ongemakkelijk wordt”, aldus Freek. “En toen gaf hij ons een hand en die hebben we sindsdien niet meer gewassen”, grapt Suzan.

Het duo, dat op de radio voor het eerst hun nieuwe single Nooit Meer Regen liet horen, noemt de ontmoeting met Ed Sheeran de perfecte afsluiter van een mooie vakantie.

Bron: ANP

Charisse StoffelsBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden