NLD/Amsterdam/20171127 - Premiere van de romcom 'Gek van Geluk' in pathe Tuschinski. Op de foto: Simon Keizer en partner Annemarie Keizer Beeld Arjo Frank Kievits
NLD/Amsterdam/20171127 - Premiere van de romcom 'Gek van Geluk' in pathe Tuschinski. Op de foto: Simon Keizer en partner Annemarie KeizerBeeld Arjo Frank Kievits

Simon en Annemarie Keizer over gezinsuitbreiding: 'Zullen we nu gaan vertellen?'

Simon (36) en Annemarie Keizer (35) werden bijna drie jaar geleden de trotse ouders van dochter Kiki. Over ruim een week mag de verjaardagstaart worden aangesneden voor het meisje, maar of er binnenkort ook weer beschuit met muisjes gesmeerd mogen worden? Het stel doet een boekje open over hun kinderwens.

Gezin Simon en Annemarie Keizer

In de podcast Ik & Simon vertellen de twee dat ze vaak de vraag krijgen of ze hun gezin nog verder uit willen breiden. "We zijn heel gelukkig nu met zijn drietjes", laat Annemarie weten, waarop de zanger grappend antwoordt: "Ja, toch? Of zullen we het nu gaan vertellen?" Daarna laat hij weten het eens te zijn met zijn geliefde. "Wij zijn echt heel blij met z’n drietjes."

Gevoelige vraag

De vraag over eventuele gezinsuitbreiding vindt Annemarie "altijd lastig". "Ik vind ‘m echt op het randje", aldus de blondine. "Het kan veel pijn doen bij mensen. Het kan een heel pijnlijke vraag zijn."

Volendam

Simon vertelt dat in Volendam ook regelmatig de opmerking wordt gemaakt of "het nu niet tijd wordt voor een tweede". Dat gebeurt vaak "achter je rug om", voegt Annemarie eraan toe. De zanger: "Wat mensen dan niet beseffen is dat het misschien gevoelig ligt. Wat in ons geval niet zo is. Wij zijn gewoon ontzettend aan het genieten van de situatie nu. En we leven in het nu."

Wonder

Na een relatie van dertien jaar kregen Simon en Annemarie hun eerste kindje, Kiki. Omdat de gezinsuitbreiding even op zich liet wachten, werden er meteen vragen gesteld. “Mensen dachten dat het ons niet gegund was”, aldus Simon. De twee kregen dan ook vaak te horen dat het zo 'fijn was dat het was gelukt'. Over één ding is het stel het meer dan eens: "Het blijft een wonder."

De tekst gaat verder onder de video.

In het geheim getrouwd

Simon en Annemarie waren dertien jaar samen toen dochter Kiki in 2017 werd geboren. Een aantal jaar eerder, in 2012 om precies te zijn, stapten de twee in het geheim in het huwelijksbootje. "Enkel in het bijzijn van onze ouders, zussen, zwagers en mijn opa en oma. Kees Tol was degene die ons als ambtenaar voor één dag in het echt mocht verbinden", deed Annemarie later uit de doeken op Instagram.

Gespot

Het was nooit de bedoeling van het stel om het nieuws naar buiten te brengen. "Totdat we over het aangrenzende terras liepen… we werden 'gespot' ene tien minuten later hing Simon’s manager aan de lijn. Hij zei: ‘je gelooft nooit voor welke onzin ik nu word gebeld. Er wordt gezegd dat jullie vandaag zijn getrouwd’. Stomverbaasd was hij toen Simon zei dat dat klopte."

Lees ook Geen groots geheim meer: Simon Keizer biecht cosmetische ingreep op

Juiste keuze

”’s Avonds besloten we met hetzelfde kleine gezelschap te gaan eten in een knus restaurant. Dit restaurant is één straat verder gelegen dat hét terras waar we werden gespot", vervolgde de blondine. "Vanaf die plek zagen we dat er inmiddels straalwagens waren gestuurd naar waar werd gedacht dat we een groots bruiloftsfeest vierden. Al deze heisa vertelde ons alleen maar dat onze keuze dit intiem te vieren de juiste was. Onze liefde te bezegelen door middel van een jawoord in het bijzijn van onze meest dierbare naasten blijft een schitterende herinnering."

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Carolien TsaoArjo Frank Kievits

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden