familie meiland Beeld Brunopress
familie meilandBeeld Brunopress

Shit happens: de honden van de Meilandjes trashen het hele pension

Zeg je de familie Meiland, dan zeg je verbouwen. Er wordt momenteel nog hard gewerkt aan hun pension. De Meilandjes hebben het er maar druk mee en hebben daarom minder tijd voor quality time met hun honden. En dan gaat er wel eens iets mis...

Het leven van de Meilandjes gaat niet alleen over rozen...

De honden van de Meilandjes

In de nieuwste aflevering van Chateau Meiland zijn Erica, Martien, Maxime en Montana nog steeds druk bezig met de verbouwing van pension Code Rosé. Ze hebben daarom niet heel veel tijd voor honden Bijoux en Babs. Een beetje zielig natuurlijk!

En dat heeft de familie geweten. De twee honden zijn al een tijdje niet uitgelaten, dus Bijoux plast na een tijdje in de gang. Maar dat was nog niet het ergste. Bijoux en Babs moeten zo nodig poepen, dat ze het maar midden in pension doen. Getver!

Twee verse hondendrollen liggen middenin in het pension en het duurt even voordat iemand het door heeft. “Ik heb het al gezien”, zegt Erica, als Maxime de drollen opmerkt. “Allemaal schijt”, reageert Maxime.

Wie is de schuldige?

Maar wiens schuld is het nou eigenlijk? Daar zijn de meningen over verdeeld. Dochter Maxime geeft de schuld aan haar moeder. “Volgens mij ben je vergeten om ze uit te laten. Zij moet met ze wandelen. Want dit is zielig, die arme lui. Misschien is het ook wel stress. Dat ze denken: waar ben ik nou in beland? Het zijn natuurlijk luxehonden.”

Hopelijk hebben de Meilandjes hun lesje geleerd en laten ze de honden voortaan eerder naar buiten om een plasje of poepje te doen.

Bron: Libelle

Merel DuitBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden